Η έκθεση Riyadh Travel Fair 2020 αναβλήθηκε για 2η φορά το 2020 λόγω της πανδημίας Covid-19.

Η απόφαση αυτή ελήφθη προς το συμφέρον της δημόσιας υγείας και ασφάλειας από υπαλλήλους της ASAS Exhibitions and Conference Organising Company, της εταιρείας που είναι υπεύθυνη για τη διοργάνωση της ετήσιας έκθεσης ταξιδιού.

Το Riyadh Travel Fair 2020 είχε αρχικά προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί τον περασμένο Μάρτιο, με την ημερομηνία να μεταφέρεται τον Σεπτέμβριο του 2020.

Το Riyadh Travel Fair τελικά, σχεδιάζει να επιστρέψει το 2021, με ημερομηνίες καθορισμένες για τις 15-18 Μαρτίου, 2021.

Ο κ. Bandar Al-Quraini , Γενικός Διευθυντής της Οργανωτικής Εταιρείας Εκθέσεων και Συνεδρίων της ASAS είπε: «Ενώ οι ταξιδιωτικοί μας εταίροι και το κοινό που επισκέφτηκαν ανυπομονούσαν για μια ακόμη συναρπαστική έκδοση της Riyadh Travel Fair, η ανησυχία μας για τη δημόσια υγεία και ασφάλεια κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας απαιτούσε τη 2η αναβολή της. »

«Σκοπεύουμε τώρα για την έκδοση 2021 και ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε όλους τους εταίρους της ταξιδιωτικής μας βιομηχανίας και το κοινό τότε, αφού η υγεία και η ασφάλεια των επισκεπτών μπορεί να είναι πλήρως εξασφαλισμένη και όπως πάντα σύμφωνα με τους κανονισμούς και τις συμβουλές της κυβέρνησης της Σαουδικής Αραβίας. ”

Το Riyadh Travel Fair είναι η μεγαλύτερη τουριστική και ταξιδιωτική έκθεση στο Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας, προσελκύοντας επισκέπτες και εκθέτες από χώρες της Μέσης Ανατολής, της Βόρειας Αφρικής, της Ασίας, της Αυστραλίας και της Ευρώπης.