Προγραμματισμένη για τις 8 – 11 Φεβρουαρίου 2023, η 26η Έκθεση Τουρισμού και Ταξιδιών Ανατολικής Μεσογείου – EMITT 2023 αναβάλλεται.

Η ανακοίνωση ήρθε αμέσως μετά από δύο ισχυρούς σεισμούς τη Δευτέρα που έπληξαν τη νότια Τουρκία.

Ο διοργανωτής της εκδήλωσης είπε: «Θέλουμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήριά μας στις οικογένειες όσων έχασαν τη ζωή τους ως αποτέλεσμα της καταστροφής του σεισμού της 6ης Φεβρουαρίου 2023 και ταχεία ανάρρωση σε όσους τραυματίστηκαν».

Ως μία από τις πέντε κορυφαίες τουριστικές εκθέσεις παγκοσμίως, η EMITT που πραγματοποιείται στην Κωνσταντινούπολη, προσελκύει ετησίως χιλιάδες επαγγελματίες του κλάδου και τουρίστες που αναζητούν νέες και συναρπαστικές ταξιδιωτικές ευκαιρίες από προορισμούς και εταιρείες ταξιδιωτικών υπηρεσιών από όλο τον κόσμο.

Η έκθεση είναι μια πολύτιμη επιχειρηματική πλατφόρμα που παρέχει νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες και ευκαιρίες συνεργασίας στον τουρκικό και παγκόσμιο ταξιδιωτικό τομέα. Το EMITT παρουσιάζει εξοχικά περίπτερα, προορισμούς διακοπών, καλοκαιρινό και χειμερινό τουρισμό, υπαίθριους τουριστικούς προορισμούς, ξενοδοχεία και τουριστικά κέντρα, τουριστικούς πράκτορες, ταξιδιωτικά γραφεία και πολλά άλλα.