Αναβάλλεται η Τελετή Απονομής των Greek Hospitality Awards 2020 που είχε προγραμματιστεί για τις 13 Μαρτίου. Η νέα ημερομηνία για την Τελετή Απονομής Παρασκευή 12 Ιουνίου, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια εταιρεία Ethos Media S.A.

“Από σήμερα και για τις επόμενες 4 εβδομάδες, τονίζεται στην ανακοίνωση σε εφαρμογή της χθεσινής κυβερνητικής απόφασης και κατόπιν εισήγησης του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, η συνεδριακή μας δραστηριότητα πρέπει να ανασταλεί ώστε να διασφαλίσουμε οι εκδηλώσεις μας να μην αποτελέσουν, άθελά μας, όχημα διάδοσης της νόσου COVID-19.
Στο πλαίσιο αυτό η Τελετή Απονομής των Greek Hospitality Awards 2020, που ήταν προγραμματισμένη για τις 13 Μαρτίου 2020, αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία, την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020, στον ίδιο χώρο, το ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso.
Όλες οι συμμετοχές και οι κρατήσεις θέσεων ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ και για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής. Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση, η ομάδα της Ethos Events βρίσκεται καθημερινά στην διάθεσή σας.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή και την υποστήριξή σας. Θα χαρούμε να βρεθούμε από κοντά, στην Τελετή Απονομής των βραβείων θεσμός για τα ελληνικά ξενοδοχεία & τουριστικές επιχειρήσεις”.