Πάρε μέρος στον εορταστικό διαγωνισμό & κέρδισε ένα μοναδικό Σαββατοκύριακο στο Ananti City Resort, στην πανέμορφη πόλη των Τρικάλων, με ιππασία στο Περτούλι

Τα Χριστούγεννα, δεν είναι μόνο μία εποχή που μας γεμίζει με χαρά και λάμψη. Είναι κυρίως συναίσθημα. Συναίσθημα αγάπης, που εκφράζουμε στα κοντινά μας πρόσωπα ειδικά τις μέρες των γιορτών. Τα συναισθήματα δεν αγοράζονται, αλλά μοιράζονται, μέσα σε κλίμα οικογενειακής θαλπωρής & αυθεντικής φιλοξενίας.

Αυτά τα Χριστούγεννα, Ανακάλυψε το Πνεύμα των Χριστουγέννων και μοιράσου την αγάπη με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, σε ξεχωριστούς Ελληνικούς προορισμούς και μέσα από τα εορταστικά πακέτα διαμονής της Trésor Hotels & Resorts, της πρώτης ελληνικής συλλογής boutique ξενοδοχείων, με εντεταγμένα ήδη περισσότερα από 25 ξενοδοχεία-θησαυρούς.

Το βασικό concept της εορταστικής καμπάνιας, στηρίζεται στο «Πνεύμα των Χριστουγέννων» και την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν για τους επισκέπτες τα ξενοδοχεία-μέλη μας, με μοναδικά εορταστικά πακέτα που θα προσφέρουν αξέχαστες εμπειρίες, αλλά και μοναδική σπιτική ατμόσφαιρα, με προσωπική αυθεντική φιλοξενία, που μόνο boutique hotels με προσωπικότητα, μπορούν να δημιουργήσουν για τους επισκέπτες τους.

Συγκεκριμένα, κάποια από τα εορταστικά πακέτα μπορείτε να τα δείτε εδώ: http://www.tresorhotels.com/offers/christmas-offers.

Η εορταστική καμπάνια της Trésor Hotels & Resorts, συνοδεύεται από έναν λαμπερό, εορταστικό διαγωνισμό, με δώρο ένα Σαββατοκύριακο στα Τρίκαλα & στο μοναδικό CityBoutiqueHotel, Ananti City Resort, αλλά και ιππασία στο Περτούλι, από την Trekking Hellas.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφτείτε το tresorhotels.com, τον απόλυτο προορισμό των Χριστουγέννων!