Πλήρως ανακαινισμένο και με μία ευρεία γκάμα επιλογών φιλοξενίας και παρεχόμενων υπηρεσιών λειτουργεί πλέον το ξενοδοχείο Πέτρα και Φως Boutique , Hotel & Spa, το οποίο βρίσκεται ανάμεσα στο Οίτυλο και την Τσίπα Μάνης. Το ξενοδοχείο διαθέτει 23 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια και σουίτες (επτά Double Comfort, δέκα Double Superior, τέσσερα Triple Superior, μία Junior Suite και μία Loft Suite) υψηλής αισθητικής και ποιότητας διακόσμησης με μοναδική θέα στη θάλασσα, στο μαγευτικό κόλπο του Οιτύλου. Για τους κρύους μήνες του χειμώνα ορισμένα από τα δωμάτια διαθέτουν τζάκι, προσδίδοντας μια επιπλέον αίσθηση ζεστασιάς.

petrakaifws

Επιπλέον, το “Ηιόνη Spa” προσκαλεί τον φιλοξενούμενο να ανακαλύψει τις καταπληκτικές θεραπείες προσώπου και σώματος, με αγνά φρέσκα υλικά, που αγκαλιάζουν τις αισθήσεις με πολυτέλεια και προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, δημιουργώντας το ιδανικό περιβάλλον για μικρές και μεγάλες απολαύσεις, χαλάρωση και αναζωογόνηση.  Οι εκπαιδευμένοι θεραπευτές του Ηιόνη Spa προσφέρουν απόλυτα εξατομικευμένες υπηρεσίες.

Οι δε λάτρεις της σωματικής ευεξίας και της καλής φυσικής κατάστασης έχουν τη δυνατότητα, σε μία λειτουργική και άνετη αίθουσα, να πραγματοποιήσουν την καθημερινή τους προπόνηση μέσα από μία σειρά σύγχρονων επαγγελματικών μηχανημάτων, όπως ελλειπτικό, κωπηλατικό, ποδήλατα και διαδρόμους καθώς και με τη συνδρομή ελεύθερων και εξαρτημένων βαρών.

petrakaifws4

Και, βεβαίως, στο εστιατόριο Ανερούσα τους επισκέπτες του Πέτρα και Φως , Boutique, Spa & Hotel περιμένουν νέες γαστρονομικές εμπειρίες με την εγγυημένη υπογραφή του καταξιωμένου chef Δημήτρη Σκαρμούτσου. Μεσογειακές γεύσεις που αντλούν έμπνευση από την ελληνική παράδοση και συνδυάζουν εξαιρετικά τις πρώτες ύλες της Μανιάτικης γης, τα ολόφρεσκα προϊόντα τοπικής παραγωγής και τις σύγχρονες τεχνικές.

Ωστόσο, το Πέτρα και Φως Boutique Hotel & Spa αποτελεί και ιδανικό συνεδριακό προορισμό για τη φιλοξενία μικρών συναντήσεων και συνεδρίων.

petrakaifws3

Η εσωτερική αίθουσα αλλά και η μεγάλη εξωτερική βεράντα προσφέρονται για την πραγματοποίηση συνεδρίων, σεμιναρίων και εταιρικών εκδηλώσεων, ενώ οι διοργανώσεις υποστηρίζονται από εξειδικευμένο προσωπικό. Το Πέτρα και Φως Boutique, Spa & Hotel  παρέχει τη δυνατότητα πλήρους τεχνικής και γραμματειακής υποστήριξης αλλά και οπτικοακουστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας όπως flip charts, data projector, μικροφωνική εγκατάσταση με ενσύρματα και ασύρματα μικρόφωνα,  βιντεοπροβολέα LCD, σύστημα εξαερισμού και κλιματισμού του χώρου με εφύγρανση και επεξεργασία του αέρα, οθόνη προβολής 240Χ240, τηλεόραση Plasma 50 ιντσών, Laptop/WiFi, CD/DVD players και Business Center (Internet, Tel/Fax, Pinter).

petrakaifws1

To Πέτρα και Φως Boutique, Spa & Hotel ανήκει εδώ και δύο χρόνια στον όμιλο επιχειρήσεων Παναγάκου.