Τη μακροπρόθεσμη συμφωνία διανομής περιεχομένου ανανέωσαν η Sabre Corporation και η Virgin Atlantic.

Η ανανεωμένη συμφωνία προβλέπει την ενίσχυση διάθεσης του περιεχομένου της αεροπορικής εταιρίας μέσω του παγκόσμιου συστήματος διανομής (GDS) της Sabre και μελλοντικά τη διάθεση περιεχομένου NDC.

Αυτό θα επιτρέψει στις εκατοντάδες χιλιάδες εταιρίες που συνδέονται με τη Saber να έχουν ακόμη μεγαλύτερη πρόσβαση στα προίόντα και τις προσφορές της  Virgin Atlantic. «Η Sabre είναι ένας αξιόπιστος, μακροπρόθεσμος συνεργάτης και ανυπομονούμε να ενισχύσουμε περαιτέρω τη συνεργασία μας, να μας βοηθήσει να βελτιώσουμε τη στρατηγική μας για την παγκόσμια διανομή και να υποστηρίξουμε τις συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες της αεροπορικής μας εταιρείας και των πελατών μας». δήλωσε ο κ. Juha Jarvinen, διοικητικό στέλεχος  της Virgin Atlantic «

Η ενίσχυση της ικανότητάς μας να πωλούμε αποτελεσματικά στους πελάτες μας είναι βασικός στόχος στη Virgin Atlantic και μέσω της προηγμένης τεχνολογίας της Saber και της εκτεταμένης παγκόσμιας εμβέλειάς τους, μπορούμε να βελτιστοποιήσουμε την προσέγγισή μας στη διανομή προϊόντων και να βελτιώσουμε την εμπειρία κράτησης των επιβατών μας.

” Η Sabre συνεχίζει να εστιάζει στην ανάπτυξη νέας τεχνολογίας που υποστηρίζει λύσεις λιανικής, διανομής και εκπλήρωσης για ταξιδιωτικούς προμηθευτές, αγοραστές και καταναλωτές, ώστε να απολαμβάνουν πιο σχετικές και ολοκληρωμένες ταξιδιωτικές λύσεις.