Σύνταξη: tourismtoday.gr

Ο low cost αερομεταφορέας της Αυστραλίας Bonza έχει καθηλώσει όλες τις πτήσεις αφήνοντας τους επιβάτες αποκλεισμένους.
Ο αερομεταφορέας επιβεβαίωσε ότι τα δρομολόγια είχαν «προσωρινά ανασταλεί» σήμερα Τρίτη.

Πρόσθεσε ότι «επί του παρόντος βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις σχετικά με τη συνεχιζόμενη βιωσιμότητα της επιχείρησης.
Ζητούμε συγγνώμη από τους πελάτες μας που επηρεάζονται από αυτό και εργαζόμαστε όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να προσδιορίσουμε μια πορεία προς τα εμπρός που διασφαλίζει ότι υπάρχει συνεχής ανταγωνισμός στην εγχώρια αεροπορική αγορά της Αυστραλίας».

Η αεροπορική εταιρεία, που διαφημίζεται ως η μόνη ανεξάρτητη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους της Αυστραλίας, πετάει για λίγο περισσότερο από ένα χρόνο μετά την ίδρυση της στο Κουίνσλαντ το 2021 και εκτελεί 36 δρομολόγια προς περισσότερους από 20 προορισμούς.

Τοπικά Μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι τα οκτώ αεροσκάφη της Boeing 737 186 θέσεων είχαν ανακτηθεί από τους πιστωτές, αλλά η αεροπορική εταιρεία, η οποία εξυπηρετεί το Κουίνσλαντ, τη Νέα Νότια Ουαλία και τη Βικτώρια, αρνήθηκε να το σχολιάσει.

Η Qantas και η Virgin Australia παρενέβησαν για να προσφέρουν εναλλακτικές πτήσεις. Ωστόσο, μόνο έξι διαδρομές Bonza επικαλύπτονται είτε με το Jetstar που ανήκει στην Qantas είτε με το QantasLink.

Η Bonza υποστηρίζεται από την αμερικανική ιδιωτική επενδυτική εταιρεία 777 Partners, η οποία επιδιώκει να αναλάβει την Έβερτον της Premier League.