Ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου της Jet2, Dart Group, εξέδωσε μια «πολύ προσεκτική» δήλωση, για τις προοπτικές του ομίλου στη γενική συνέλευση των μετόχων.

Ο Philip Meeson αποκάλυψε ότι οι προγραμματισμένες κρατήσεις για το χειμώνα δεν έχουν ολοκληρωθεί, αλλά η διοίκηση παραμένει αισιόδοξη ότι οι προσδοκίες της αγοράς για τα κέρδη του ομίλου θα επιβεβαιωθούν για το τρέχον οικονομικό έτος που λήγει στις 31 Μαρτίου του 2020.

“Μακροπρόθεσμα, έπειτα από τις πιέσεις του κόστους που αντιμετωπίζει  η τουριστική βιομηχανία, οι οποίες πρόκειται να ενταθούν λόγω της αδυναμίας της στερλίνας, συν την επιδείνωση της αβεβαιότητας του Brexit, η οποία μπορεί να έχει αντίκτυπο στην εμπιστοσύνη των καταναλωτών, παραμένουμε πολύ προσεκτικοί στις προοπτικές μας”, πρόσθεσε.

“Οι κρατήσεις για τη χειμερινή σεζόν δεν έχουν ακόμη προσαρμοστεί στην αύξηση της χωρητικότητας, επομένως οι τιμές στις πωλήσεις των πακέτων θα παραμείνουν δελεαστικές”, ανέφερε σημειώνοντας  ότι τα πακέτα διακοπών αυξήθηκαν για το καλοκαίρι του 2019.

Νέα επικαιροποίηση των στοιχείων της Jet2 θα πραγματοποιηθεί στις 21 Νοεμβρίου.