Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η IHG Hotels & Resorts (IHG) ανοίγει το πρώτο της ξενοδοχείο Vignette Collection στην Ευρώπη. Πρόκειται για το Casa da Companhia που βρίσκεται στο κέντρο του Πόρτο της Πορτογαλίας.

Η Vignette Collection, είναι η νεότερη επωνυμία στο ταχέως αναπτυσσόμενο χαρτοφυλάκιο πολυτέλειας και lifestyle της IHG. Πρόκειται για μια οικογένεια ξεχωριστών luxury ξενοδοχείων που συνδέονται με ένα κοινό όραμα ότι τα ταξίδια μπορούν να ωφελήσουν τους ντόπιους και τους προορισμούς.

Στην καρδιά του Πόρτο, το Casa da Companhia αγκαλιάζει την πολιτιστική ατμόσφαιρα της πόλης, παρασύροντας τους επισκέπτες να την απολαύσουν.

Όπως όλα τα ξενοδοχεία Vignette Collection, προσφέρει μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία με ξεχωριστή άποψη και ιστορία.

Αυτό το νέο ξενοδοχείο βρίσκεται στην αριστοκρατική και γραφική συνοικία Clérigos του Πόρτο, ιδανικό για επισκέπτες που θέλουν να απολαύσουν τη γαλήνια ατμόσφαιρα και τις ιστορικές ρίζες της πόλης.

Με την αίσθηση της μπουτίκ υψηλής τεχνολογίας, το ξενοδοχείο διαθέτει 40 δωμάτια, μεταξύ των οποίων τρεις σουίτες, ένα πολυτελές σπα, μια σουίτα γυμναστικής, θερμαινόμενη εσωτερική και εξωτερική πισίνα.

Αυτό το πραγματικά μοναδικό ακίνητο προσφέρει διαχρονικό ντιζάιν σε ένα από τα πιο εμβληματικά σπίτια της πόλης.

Βρίσκεται μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια από το σταθμό São Bento και στο κατώφλι των κύριων αξιοθέατων της πόλης όπως η μεσαιωνική αρχιτεκτονική των κτιρίων, οι πλούσιοι κήποι με πολλά πολύχρωμα λουλούδια και η κοσμοπολίτικη περιοχή του λιμανιού γεμάτη καφέ, μπαρ και εστιατόρια.

Το Casa da Companhia είναι το πέμπτο ξενοδοχείο της Vignette Collection που ανοίγει, συμπεριλαμβανομένου του Yours Truly DC στις ΗΠΑ, του Hotel X Brisbane Fortitude Valley στην Αυστραλία και του Sindhorn Midtown Hotel Bangkok στην Ταϊλάνδη.

Τα μελλοντικά εγκαίνια εκτείνονται από το El Gran Encomendero στη χερσόνησο Γιουκατάν του Μεξικού και το Gwendolyn στη χώρα κρασιού του Όρεγκον μέχρι το Carlton Al Moaibed Hotel στη Σαουδική Αραβία, το House of Chinhara στη Ζιμπάμπουε και το RIHGA Royal Hotel Osaka στην Ιαπωνία. Η επωνυμία έχει 12 ξενοδοχεία στα σκαριά και περισσότερα από 100 ακίνητα παγκοσμίως αναμένεται να ενταχθούν τα επόμενα 10 χρόνια.