Η Hilton ανακοίνωσε το άνοιγμα του Hilton World World Exhibition & Convention Center, το μεγαλύτερο ολοκληρωμένο συνεδριακό και εκθεσιακό κέντρο στην Ασία-Ειρηνικό και το μοναδικό ξενοδοχείο που συνδέεται άμεσα με το Shenzhen World Exhibition & Convention Center.

Το ξενοδοχείο ανήκει στην Shenzhen Zhaohua International Exhibition Development Co., Ltd. και διαχειρίζεται η Hilton.

Στην καρδιά της ακμάζουσας περιοχής Γκουανγκντόνγκ-Χονγκ Κονγκ-Μακάο, το ξενοδοχείο βρίσκεται 18 χιλιόμετρα από το διεθνές αεροδρόμιο Shenzhen Bao’an και είναι εύκολα προσβάσιμο σε μερικά από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα της πόλης, όπως το Waterlands Resorts, το Shenzhen Bao’an Xiwan Mangrove Wetland Park και Phoenix Hill Forest Park.

Το Hilton Shenzhen World Exhibition & Convention Center διαθέτει 325 σύγχρονα και κομψά δωμάτια και σουίτες με δυνατότητα ψηφιακού κλειδιού με εκπληκτική θέα στο λιμάνι ή την πόλη, κατάλληλα για επαγγελματίες ταξιδιώτες ή οικογένειες σε διακοπές.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ανέσεις όπως τηλεόραση LED 55 ιντσών με διεθνή κανάλια και εργονομικό και ευρύχωρο χώρο εργασίας. Μπορούν επίσης να παραμείνουν συνδεδεμένοι με την υψηλής ταχύτητας πρόσβαση στο internet ή το Wi-Fi του ξενοδοχείου και να αναζωογονηθούν στο μοντέρνο μπάνιο με μπανιέρα και ντους ψιλής βροχής με προϊόντα περιποίησης Crabtree & Evelyn®.

Οι επισκέπτες στα executive δωμάτια ή τις σουίτες έχουν αποκλειστική πρόσβαση στο Executive Lounge, όπου μπορούν να απολαύσουν ιδιωτικό check-in και check-out και παρέχονται πρωινό και αναψυκτικά όλη την ημέρα.

Σε απόκριση στις εξελισσόμενες προσδοκίες των καταναλωτών, το Hilton Shenzhen World Exhibition & Convention Center έχει εφαρμόσει το πρόγραμμα Hilton CleanStay σε συνεργασία με την RB, κατασκευαστές των Lysol® και Dettol®, για να συμβάλει στην παράδοση μιας ακόμη ασφαλέστερης διαμονής για τους επισκέπτες. Με βάση τα ήδη υψηλά πρότυπα καθαριότητας και υγιεινής στα καταλύματα του Hilton, το Hilton CleanStay επικεντρώνεται σε ένα βελτιωμένο επίπεδο καθαριότητας ορατό στους επισκέπτες καθ ‘όλη τη διάρκεια της διαμονής τους.