Η Cycas Hospitality έχει εδραιώσει περαιτέρω την παρουσία της στην ηπειρωτική Ευρώπη με το άνοιγμα των ξενοδοχείων Courtyard by Marriott και Residence Inn by Marriott Paris Charles de Gaulle Central Airport .

Οι επισκέπτες και των δύο ιδιοκτησιών μπορούν να επωφεληθούν πλήρως από τις κοινόχρηστες εγκαταστάσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν μια σύγχρονη κουζίνα και μπαρ που προσφέρει γεύματα όλη την ημέρα, επτά χώρους συσκέψεων με χώρο εκδηλώσεων 212μ², υπόγειο χώρο στάθμευσης για 50 αυτοκίνητα, συμπεριλαμβανομένων 4 σημείων ηλεκτρικής φόρτισης και 24 – ωράριο γυμναστήριο.

Ο Luc Vicherd, VP Operations France στο Cycas Hospitality , δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που ανοίξαμε τα πρώτα μας ξενοδοχεία στη Γαλλία με τη Marriott International και περήφανοι που διαχειριζόμαστε τώρα δύο διώροφα ξενοδοχεία στο κατώφλι ενός από τα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένου του Marriott’s πρώτη διπλή μάρκα στη Γαλλία.

«Η εμπειρία μας στην περιοχή μάς έχει δείξει ότι οι ταξιδιώτες και οι εταιρείες που κάνουν κράτηση καλωσορίζουν όλο και περισσότερο τις πιο ευέλικτες επιλογές διαμονής. Τώρα, με τα ταξίδια να επιστρέφουν στα προ της πανδημίας επίπεδα, είμαστε βέβαιοι ότι αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να επισημάνουμε τα πλεονεκτήματα της ύπαρξης δύο διαφορετικών στυλ διαμονής κάτω από την ίδια στέγη και να εισαγάγουμε ακόμη περισσότερους ανθρώπους στην πρόσθετη προσφορά ευελιξίας των διαμερισμάτων.

Τους τελευταίους 18 μήνες η Cycas Hospitality άνοιξε ή εξαγόρασε 17 ξενοδοχεία σε έξι ευρωπαϊκές χώρες – συμπεριλαμβανομένης της πρώτης υπογραφής της στην Ελβετία – αυξάνοντας το χαρτοφυλάκιό της σε 30 ακίνητα.