Η Hyatt Hotels Corporation, ανακοίνωσε το επίσημο άνοιγμα του Hyatt Regency Shanghai Jiading στην περιοχή Τζιαντίν, της Σαγκάης, το πρώτο Hyatt branded ξενοδοχείο στη βορειοδυτική Σαγκάη.

Το Hyatt Regency Shanghai Jiading, σχεδιασμένο από τον παγκοσμίου φήμης αρχιτέκτονα Tadao Ando, ​​αποτελεί ορόσημο του σύγχρονου πολιτισμού και βρίσκεται στο κεντρικό τμήμα της επιχειρηματικής περιοχής της πόλης, δίπλα στο Shanghai Poly Grand Theatre, τη λίμνη Yuanxiang και τη βιβλιοθήκη Τζιαντίν, σχηματίζοντας έναν ζωντανό πολιτιστικό δεσμό στη βορειοδυτική Σαγκάη.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 304 σύγχρονα δωμάτια, 23 σουίτες, τέσσερις executive σουίτες και μια προεδρική.
Όλα τα δωμάτια είναι διακοσμημένα με σύγχρονες τοιχογραφίες σε ένα ζεστό περιβάλλον και διαθέτουν πανοραμική θέα στη λίμνη ή στην πόλη.

Είναι εξοπλισμένα με δωρεάν Wi-Fi, τηλεοράσεις LED πολλαπλών καναλιών και ηχοσύστημα bluetooth, επιτρέποντας στους επισκέπτες να είναι παραγωγικοί ενώ ταξιδεύουν αλλά και να διασκεδάσουν όταν έχουν μια στιγμή να χαλαρώσουν.

Γιορτάζοντας το άνοιγμα του το Hyatt Regency Shanghai Jiading, κάνει προσφορές στους επισκέπτες. Όσοι κάνουν κράτηση μέχρι τις 7 Οκτωβρίου 2018 μπορούν να απολαύσουν μια ειδική προσφορά τιμών ξεκινώντας από 98 ευρώ/άτομο/διανυκτέρευση/πρωινό και έκπτωση 15% στα εστιατόρια και μπαρ του ξενοδοχείου.