Το καινοτόμο εμπορικό σήμα της Hilton, Tru by Hilton, ανακοίνωσε το επίσημο άνοιγμα της τελευταίας ιδιοκτησίας του, Tru by Hilton Convention Center στο Ορλάντο.

Το ξενοδοχείο 259 δωματίων, που βρίσκεται στη λεωφόρο Westwood Boulevard 6461, ανήκει στην Epelboim Development Group και το διαχειρίζεται η Highgate. Το νέο ξενοδοχείο βρίσκεται σε βολική τοποθεσία κοντά στο Orange County Convention Center και βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία μεταξύ Walt Disney World, SeaWorld και Universal.

Το Tru by Hilton Orlando Convention Center αναπτύχθηκε από την αρχή χρησιμοποιώντας τα σχόλια των καταναλωτών και των ιδιοκτητών, και αποτελεί μια επαναστατική μάρκα για ταξιδιώτες που αναζητούν μια νέα, προσιτή εμπειρία ξενοδοχείου.

Το Tru by Hilton Orlando Convention Center διαθέτει τις ανέσεις και τις εμπειρίες που έχουν μεγαλύτερη σημασία για τους επισκέπτες, όπως 259 αποτελεσματικά σχεδιασμένα δωμάτια με φορητή επιφάνεια εργασίας, μεγάλα μπάνια με προϊόντα περιποίησης υψηλής ποιότητας και ψυχαγωγία υψηλού επιπέδου. Η εμπειρία του ξενοδοχείου ενεργοποιείται μέσω τεχνολογίας, όπως κινητό check-in, ψηφιακό κλειδί, εξαιρετικά γρήγορο, δωρεάν WiFi, tablet στο λόμπι και δυνατότητα πρόσβασης σε καταστήματα παντού.

Το λόμπι περιλαμβάνει χώρους για τους επισκέπτες να εργάζονται, να παίζουν παιχνίδια, να τρώνε και να χαλαρώνουν, καθώς και ένα 24/7 “Eat. & Sip.” αγορά με γκουρμέ σνακ και ποτά. Καθημερινά προσφέρεται δωρεάν πρωινό.

Το Tru by Hilton Orlando Convention Center είναι μέρος του Hilton Honors®, του βραβευμένου προγράμματος αφοσίωσης επισκεπτών για 18 ξεχωριστές μάρκες ξενοδοχείων του Hilton.

Τα μέλη του Hilton Honors που κάνουν κράτηση απευθείας μέσω προτιμώμενων καναλιών Hilton έχουν πρόσβαση σε άμεσα προνόμια, συμπεριλαμβανομένου ενός ευέλικτου ρυθμιστικού πληρωμής που επιτρέπει στα μέλη να επιλέγουν σχεδόν οποιονδήποτε συνδυασμό πόντων και χρημάτων για να κάνουν κράτηση διαμονής, μια αποκλειστική έκπτωση μέλους που δεν μπορεί να βρεθεί πουθενά αλλού και δωρεάν WiFi.

Τα μέλη απολαμβάνουν επίσης δημοφιλή ψηφιακά εργαλεία που διατίθενται αποκλειστικά μέσω της κορυφαίας εφαρμογής Hilton Honors για κινητά, όπου τα μέλη μπορούν να κάνουν check-in, να επιλέξουν το δωμάτιό τους και να έχουν πρόσβαση στο δωμάτιό τους χρησιμοποιώντας ένα ψηφιακό κλειδί.