Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Hyatt Hotels Corporation ανακοινώνει τα εγκαίνια του Hyatt Place Krakow, σηματοδοτώντας το πρώτο ξενοδοχείο Hyatt στην πόλη.

Το ξενοδοχείο αντιπροσωπεύει την επιστροφή της επωνυμίας Hyatt στην Πολωνία, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση της να αυξήσει το χαρτοφυλάκιο της στην Ευρώπη και να παρέχει απρόσκοπτη, απλή διαμονή για επαγγελματίες και ταξιδιώτες αναψυχής σε βασικούς προορισμούς.

Το Hyatt Place Krakow βρίσκεται στη γειτονιά Krowodrza, που συχνά αναφέρεται ως «οι πράσινοι πνεύμονες της Κρακοβίας» και είναι αναγνωρίσιμο για την πλούσια βλάστηση και τα καταπράσινα δημόσια πάρκα.
Η στάση του τραμ έξω από το ξενοδοχείο συνδέει εύκολα τους επισκέπτες με όλα όσα έχει να προσφέρει η πρώην πολωνική πρωτεύουσα.

Αξιοσημείωτα ορόσημα, όπως η περίφημη Παλιά Πόλη της Κρακοβίας, το περίφημο Εθνικό Μουσείο και η πολυσύχναστη πλατεία της Αγοράς βρίσκονται σε απόσταση λίγων μόλις στάσεων, ενθαρρύνοντας τους επισκέπτες να ανακαλύψουν τη μεσαιωνική αρχιτεκτονική της πόλης, τα πολυσύχναστα καταστήματα, τα καφέ και τα ατμοσφαιρικά εστιατόρια και μπαρ που πλαισιώνουν τους γραφικούς δρόμους της.

Το Hyatt Place Krakow προσφέρει 216 κομψά δωμάτια και σουίτες με χώρο έως και 32 τετραγωνικά μέτρα, συμπεριλαμβανομένων ξεχωριστών χώρων για φαγητό, εργασία και χαλάρωση, με εξελιγμένες ανέσεις.