Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή ,  το μεγαλύτερο τμήμα  ασφαλτόστρωσής της παράπλευρης οδού στο Διεθνή Αερολιμένα Ρόδου, μετά τις φθορές που υπέστη ο υφιστάμενος ασφαλτοτάπητας από  τις θεομηνίες.

Παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και Υποδομών κου Αθηνόδωρου Κωνσταντίνου, του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Παραδεισίου κου Κυριαζή Μιχαΐλογλου και του πρώην Δημοτικού Συμβούλου κου Γιάννη Αφεντούλη που πρότεινε την εκτέλεση του  έργου στο Δήμαρχο κο Φώτη Χατζηδιάκο, βάσει την καταγραφή της υπηρεσίας και των αναγκών των πολιτών,   συνεργεία της αναδόχου εταιρίας P&C Peveloplent S.A, ολοκλήρωσαν τις εργασίες στο μεγαλύτερο μέρος της οδού, συνολικού μήκους 1,5 χλμ και επιφάνειας 7.500 τ.μ..

Με την ολοκλήρωση των εργασιών, στοχεύεται η αποκατάσταση της βατότητας της υφιστάμενης οδού, η κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση της εθνικής οδού Ρόδου – Καμείρου  σε συνδυασμό με την προοπτική ανάπτυξης του παραλιακού μετώπου της Δημοτικής Κοινότητας Παραδεισίου.

«Οι εργασίες θα συνεχιστούν εντατικά σε όλες τις δημοτικές ενότητες του Δήμου Ρόδου» ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του ο κος Κωνσταντίνου και συμπλήρωσε. «Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες  που αντιμετωπίζει συνολικά η Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο δήμος Ρόδου διαχειρίζεται κατά τον καλύτερο τρόπο τους πόρους του και κατασκευάζει έργα με πολλαπλά οφέλη  για τους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού».

Το έργο με την επωνυμία: (Υπόλοιπα έργα στη Δημοτική Ενότητα Πεταλούδων έχει προϋπολογισμό 401.000 ευρώ και προβλέπει παρεμβάσεις και αποκαταστάσεις υποδομών  στις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες: Παραδεισίου, Παστίδας, Κρεμαστής και Μαριτσών.