Σύνταξη: tourismtoday.gr

Το Tripadvisor, θα εμφανίζει τις επίσημες αξιολογήσεις αστεριών στα ξενοδοχεία ταξινομημένες και ελεγμένες από την Hotelstars Union, σε δεκαοκτώ ευρωπαϊκές χώρες.

Η Hotelstars Union είναι ένας ευρωπαϊκός οργανισμός που εναρμονίζει την ταξινόμηση σε καταλύματα με κοινά κριτήρια και διαδικασίες, ώστε να κατανοήσουν οι επισκέπτες τη φήμη και την ποιότητα τους.

Το Tripadvisor θα είναι η πρώτη διαδικτυακή ταξιδιωτική πλατφόρμα που θα εμφανίζει αποκλειστικά τις επίσημες αξιολογήσεις αστέρων της Hotelstars Union για καταλύματα και στις 18 χώρες μέλη στις οποίες δραστηριοποιείται η Ένωση.

Η Hotelstars Union περιλαμβάνει περίπου 22.000 παρόχους καταλυμάτων σε Αυστρία, Αζερμπαϊτζάν, Βέλγιο, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Γεωργία, Γερμανία, Ουγγαρία, Λετονία, Λιχτενστάιν, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ολλανδία, Σλοβενία, Σουηδία και Ελβετία.

«Αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα για να δοθεί η δυνατότητα στους ταξιδιώτες να λαμβάνουν διαφανείς και τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με τις επιλογές διαμονής τους, δήλωσε ο Markus Luthe, Πρόεδρος της Hotelstars Union.

Τον Ιούνιο του 2022, το Tripadvisor άρχισε να εναρμονίζει τα τρέχοντα δεδομένα ταξινόμησης καθημερινά, έτσι ώστε να είναι εγγυημένη ανά πάσα στιγμή μια έγκυρη βαθμολογία με αστέρια.

Οι ταξιδιώτες που σχεδιάζουν τις επόμενες διακοπές τους στο Tripadvisor μπορούν να είναι βέβαιοι ότι τα εμφανιζόμενα αστέρια έχουν απονεμηθεί στα καταλύματα μετά από επιτόπιο έλεγχο και αξιοποίηση ενός εναρμονισμένου καταλόγου κριτηρίων.»