Σύνταξη: tourismtoday.gr

Δύο στελέχη της Four Seasons Yachts, αποχώρησαν αιφνιδιαστικά από τη νεοσύστατη εταιρεία κρουαζιέρας πολυτελείας μόλις 17 μήνες μετά την έναρξη λειτουργίας της, όπως ανακοίνωσε η Marc-Henry Cruise Holdings, συνιδιοκτήτρια και διαχειρίστρια της επιχείρησης.

Πρόκειται για τον βετεράνο της βιομηχανίας κρουαζιέρας Larry Pimentel που άφησε τον ρόλο του ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος καθώς και για τον συνιδρυτή Philip Levine (πρώην δύο φορές δήμαρχος του Miami Beach). Ο Larry Pimentel ήταν στο παρελθόν στο τιμόνι των Azamara, SeaDream Yacht Club, Cunard και Seabourn.

«Ξεκινάμε αμέσως τη διαδικασία αναζήτησης για την επιλογή ενός νέου Διευθύνοντος Συμβούλου που θα επιβλέπει την έμπειρη ηγετική μας ομάδα, δήλωσε η Marc-Henry Cruise Holdings.

Συνεχίζουμε να χτίζουμε συναρπαστική δυναμική καθώς εργαζόμαστε με την Four Seasons για την έναρξη του εναρκτηρίου ταξιδιού των Four Seasons Yachts το 2025».

Η Four Seasons Yachts, η πολυαναμενόμενη μάρκα κρουαζιέρας από την luxury αλυσίδα φιλοξενίας, έκανε το ντεμπούτο της το 2022 στο Monaco Yacht Show, προκαλώντας παγκόσμια αίσθηση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Το πρώτο γιοτ με 190 επιβάτες είχε παραγγελθεί στο Fincantieri τον Ιούλιο του ίδιου έτους και ένα δεύτερο γιοτ παραγγέλθηκε τον Ιούνιο του 2023 για παράδοση το 2026.