Το λιμάνι του Πειραιά θα έχει ως βάση για όλη τη σεζόν του καλοκαιριού το MSC lirica της  ταχύτερα αναπτυσσόμενης εταιρείας κρουαζιέρας στον κόσμο, MSC Cruises.

To MSC lirica θα προσφέρει μια νέα καινοτόμο κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων σε 23 ξεχωριστές διαδρομές μεταξύ Μαϊου και Σεπτεμβρίου του 2021 στις οποίες συμπεριλαμβάνονται η Μύκονος, η Χάιφα (Ισραήλ), η Λεμεσός, η Ρόδος και το Κουσάντασι στην Τουρκία.

Το MSC lirica προσφέρει στους επισκέπτες του μια εμπειρία κρουαζιέρας με επίκεντρο την κομψότητα, την άνεση και τη φιλοξενία με 992 καμπίνες.

Η ατμόσφαιρα χαλάρωσης κυριαρχεί, ενώ το φουαγιέ έχει θέα στον ωκεανό απο τα παράθυρα που φτάνουν απο το δάπεδο στην οροφή.

Διαθέτει μια ευρεία γκάμα απο σαλόνια και μπαρ, όπως το Beverly Hills ή η παραδοσιακή αγγλικού στυλ Lord Nelson Pub.

Για οικογένειες υπάρχουν χώροι για παιδιά που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με τη LEGO Group και τη Chicco, καθώς και ένα πάρκο ψεκασμού με δύο πισίνες που συνοδεύονται απο ένα πλήρες πρόγραμμα δραστηριοτήτων.

Όσοι αναζητούν τη χαλάρωση, το MSC Auera Spa προσφέρει απολαυστικές στιγμές, ενώ για αυτούς που αναζητούν τη διασκέδαση το Broadway Theatre θα τους διασκεδάσει όλα τα βράδια.

Για του λάτρεις τη γαστρονομίας και του καλού φαγητού, υπάρχουν δύο κύρια εστιατόρια , ένας μπουφές και το δημοφιλές Kaito Sushi Bar.

H MSC Cruises σχεδιάζει να φέρει τους επισκέπτες της στην Αθήνα απο τη Βόρεια Ευρώπη μέσα απο τις προσφορές της MSC fLY & Cruise για να επιβιβαστούν στα πλοία της στο ελληνικό λιμάνι.

Ο κ. Angelo Capurro , Διευθύνων Σύμβουλος της MSC Cruises δήλωσε:

” Απο τότε που υποδεχθήκαμε για πρώτη φορά τους καλεσμένους μας στα πλοία μας στην Ελλάδα το 2003, η παρουσία μας στη χώρα αυξήθηκε σημαντικά και θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μας για την απίστευτη υποστήριξη που παρείχε το ελληνικό ταξιδιωτικό εμπόριο για να μας βοηθήσει να οικοδομήσουμε την επιχείρηση και την επιτυχία μας”.

“Καθώς συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε ως εταιρεία και να εισάγουμε περισσότερα πλοία στο στόλο μας, κοιτάζοντας το μέλλον, είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μαγαλύτερη παρουσία στην Ελλάδα”.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά του MSC Lirica:

Όνομα πλοίου MSC Lirica
Μεικτή χωρητικότητα 65,591 GT
Μέγιστη χωρητικότητα επιβατών 2,679
Αριθμός πληρώματος 721
Αριθμός καμπινών 992
Μήκος / Πλάτος / Ύψος 274.9 m / 32 m / 54 m
Μέγιστη Ταχύτητα 21.7 κόμβοι