Πιο δυναμικά διεισδύει η Airbnb στην αγορά Μέσης Ανατολής και Βόρειας Αφρικής. Η πλατφόρμα ενοικιάσεως ακινήτων για διακοπές ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Wego, μία από τις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης στις αγορές της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής, που διαχειρίζεται 52 ιστότοπους χωρών (CcTLD) σε περισσότερες από 20 γλώσσες και τοπικά νομίσματα.

Η Wego, θα συμπεριλάβει στην πλατφόρμα της τα ακίνητα της Airbnb προκειμένου να προσφέρει στους χρήστες της περισσότερες επιλογές διαμονής.

Με την προσθήκη καταχωρήσεων Airbnb, οι ταξιδιώτες που χρησιμοποιούν τις εφαρμογές και τις ιστοσελίδες της Wego metasearch θα έχουν ευκολότερη πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα τοπικών σπιτιών και άλλους μοναδικούς τύπους καταλυμάτων σε προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

Οι χρήστες του Wego απλά πρέπει να εισέλθουν στην πόλη προορισμού και τις ημερομηνίες ταξιδιού τους και να ακολουθήσουν τα συνιστώμενα φίλτρα για να αναζητήσουν ένα ευρύ φάσμα ενοικιάσεων διακοπών Airbnb.

Αυτή η ανακοίνωση έρχεται σε μια εποχή που οι ταξιδιώτες στην Μέση Ανατολή και την Βόρεια Αφρική δείχνουν διάθεση για καινοτόμες ταξιδιωτικές εμπειρίες και οικονομικά αποδοτικές επιλογές διακοπών.