Το τριήμερο της Αποκριάς και Καθαρά Δευτέρας, το Alkyon Resort Hotel & Spa στο Βραχάτι Κορινθίας μας προσκαλεί σε ένα κεφάτο εορταστικό πρόγραμμα που συνδυάζει πολυτελή διαμονή, διασκέδαση και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Για την περίοδο 20 – 23 Φεβρουαρίου 2015 και με ελάχιστη παραμονή τις 2 διανυκτερεύσεις το Αποκριάτικο πακέτο περιλαμβάνει:

  • Ποτό καλωσορίσματος Πλήρη Διατροφή:
  • Πρωινό, Γεύμα και Δείπνο με γευστικές επιλογές από πλούσιους μπουφέδες

  • Σαρακοστιανά εδέσματα στο γεύμα της Καθαρά Δευτέρας.

  • Το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου, ο Αποκριάτικος χορός μασκέ με τους ξέφρενους ρυθμούς του DJ, θα σας παρασύρει σε ένα τρελό ολονύχτιο ξεφάντωμα. Φορέστε τις αποκριάτικες στολές και τις μάσκες σας και κερδίστε υπέροχα δώρα στον διαγωνισμό καλύτερης μεταμφίεσης. 

1ο Δώρο: 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα με πρωινό. Στο βραβευμένο Spa Center : Sauna, Hammam και Θερμαινόμενο Jacuzzi (κράτηση κατόπιν διαθεσιμότητας)

2ο Δώρο: Αρωματικό λουτρό υδρομασάζ για 2 άτομα και 2 Candle massage 25’ στη Spa Suite.

3ο Δώρο: Spa “Well Being” για 1 άτομο (Συνδυασμός hamam και υδρομασάζ με χαλαρωτική και αποτοξινωτική δράση). 

  • Την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου, βραδιά με Latin ρυθμούς από τον DJ, σηματοδοτεί την απόλυτη διασκέδαση στο κλείσιμο του καρναβαλιού.

  • Δωρεάν χρήση της εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας και του γυμναστηρίου.

  • 15% έκπτωση στις a la carte θεραπείες του Spa Center.

  • Το Σάββατο και την Κυριακή (21 & 22/2), Ψυχαγωγία και δημιουργική απασχόληση, για τους μικρούς μας φίλους.

Αναλυτικά, για την περίοδο 20 – 23/2 2015 και με ελάχιστη παραμονή τις 2 διανυκτερεύσεις ισχύουν οι παρακάτω τιμές:

 

Τιμή κατ’άτομο/ διανυκτέρευση*

3

ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ

2

ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ

MONOΚΛINO 105 120
ΔΙΚΛΙΝΟ STANDARD 68 78
ΔΙΚΛΙΝΟ SUPERIOR 78 88
ΔΙΚΛΙΝΟ EXECUTIVE 88 98
JUNIOR SUITE (2 ΑΤΟΜΑ) 105 125
ΜΕΖΟΝΕΤΑ (4 AΤΟΜΑ) 52 57

* Οι τιμές είναι κατ’ άτομο, ανά διανυκτέρευση και συμπεριλαμβάνουν όλους τους νόμιμους φόρους.

 

Για περισσότερες πληροφορίες: www.alkyonhotel.gr

Λίγα λόγια για το Alkyon Hotel Resort & Spa 5 :

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα, βρίσκεται στο Βραχάτι Κορινθίας. Χτισμένο σε μια έκταση 23.000 τ.μ. μέσα σε κατάφυτους κήπους, αποτελεί μια όαση γαλήνης και πολυτέλειας για τους επισκέπτες του, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες πολυτελούς διαμονής, υγείας και ευεξίας, εστίασης, οργάνωσης εκδηλώσεων και συνεδρίων.

Το βραβευμένο πολυτελές κέντρο υγείας και ευεξίας ‘Spa Center’ του ξενοδοχείου προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση σε όσους επιθυμούν υψηλές υπηρεσίες χαλάρωσης, ομορφιάς, αντιγήρανσης, αναζωογόνησης και ευεξίας. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του περιλαμβάνουν: Εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, θερμαινόμενο Jacuzzi 6 θέσεων, Turkish bath, Hamam, 2 Saunas, Spa jet, Γυμναστήριο, Κομμωτήριο, Τμήμα αντιγήρανσης, 5 ατομικές καμπίνες θεραπειών, Spa Suite, Αρωματικό λουτρό υδρομασάζ & Spa Boutique.

Το ξενοδοχείο διαθέτει μοναδικούς χώρους συνεδρίων, παρουσιάσεων, εταιρικών συναντήσεων, σεμιναρίων, πολιτιστικών εκδηλώσεων και δεξιώσεων. Οι κομψές αίθουσες μπορούν να φιλοξενήσουν από μια μικρή συνάντηση των 10 ατόμων μέχρι μια εκδήλωση 1100 ατόμων. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, οι άριστες υπηρεσίες υποστήριξης και το έμπειρο προσωπικό διασφαλίζουν με φροντίδα την επιτυχία κάθε εκδήλωσης.

Η προνομιακή θέση του Alkyon Resort Hotel & Spa 5, σε απόσταση μόλις μιας ώρας από την Αθήνα και 80 μέτρων από την πεντακάθαρη παραλία Βραχατίου, το καθιστά πρώτο στην προτίμηση των επισκεπτών για τις μικρές ή τις μεγάλες αποδράσεις τους όλες τις εποχές του χρόνου.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.alkyonhotel.gr