Σύνταξη: tourismtoday.gr

Καθώς η επιθυμία για εξατομικευμένες, μοναδικές εμπειρίες συνεχίζει να αυξάνεται, η εταιρεία πολυτελούς φιλοξενίας Four Seasons ανακοινώνει την πρώτη σειρά δρομολογίων για το 2024 για το Four Seasons Private Jet Experience.

Ανάμεσα στους προορισμούς είναι και η Αθήνα, απ’ όπου και ξεκινά το ταξίδι «African Wonders», αφού πρώτα οι επισκέπτες γνωρίζουν την πόλη.

Ειδικά επιμελημένο, περιλαμβάνει εξαιρετικές εμπειρίες σε περιζήτητους προορισμούς που συνδέονται με μεταφορικά μέσα -πλήρως προσαρμοσμένα στο Private Jet της Four Seasons- δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η ζήτηση συνεχίζει να αυξάνεται για αγαπημένα δρομολόγια, καθώς και τολμηρά νέα ταξίδια σε όλο τον κόσμο.

«Το Four Seasons Private Jet Experience αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης μας στην καινοτομία και τη δημιουργική επιδίωξη του ασυνήθιστου, λέει ο Christian Clerc, πρόεδρος της Four Seasons Hotels and Resorts.

Συνεχίζουμε να επαναλαμβάνουμε τα συμβατικά όρια των ταξιδιών για να προσφέρουμε εξαιρετικές εμπειρίες πολυτέλειας που δεν έχουν ταίρι.

Προσκαλούμε τους λάτρεις των ταξιδιών να εξερευνήσουν τον κόσμο μαζί μας, απολαμβάνοντας αυθεντική φροντίδα, προσοχή στη λεπτομέρεια και πάθος για την αριστεία της Four Seasons που έχει καθορίσει την επωνυμία μας σε όλο τον κόσμο».

Ένας βασικός λόγος που το Four Seasons Private Jet Experience συνεχίζει να προσελκύει νέους ταξιδιώτες και να υποδέχεται πολλούς επαναλαμβανόμενους επισκέπτες είναι ότι κάθε δρομολόγιο επιτρέπει μια ευρεία γκάμα προσαρμογών για την κάλυψη των ατομικών αναγκών και επιθυμιών, ενώ προσφέρει μερικές εκπλήξεις στην πορεία.

«Τα σχόλια των επισκεπτών συνεχίζουν να διαμορφώνουν την εμπειρία, από την προσαρμοσμένη σχεδίαση του νέου Private Jet της Four Seasons έως την εισαγωγή συντομότερων δρομολογίων για ταξιδιώτες με προβλήματα χρόνου που θέλουν να ζήσουν περισσότερα σε λιγότερο χρόνο», σημειώνει ο Christian Clerc.

Προηγούμενοι επισκέπτες συχνά σχολιάζουν ότι το ταξίδι με Ιδιωτικό Τζετ ήταν μόνο η αρχή μιας περιπέτειας που τους συνέδεσε με κάθε προορισμό και τους συντρόφους τους, με αποτέλεσμα νέες σχέσεις και αναμνήσεις να διαρκέσουν μια ζωή».

Όπως πάντα, τα καταλύματα στο Four Seasons Private Jet Experiences είναι σε ξενοδοχεία και θέρετρα Four Seasons.
Σε πιο απομακρυσμένες τοποθεσίες, οι επισκέπτες θα μείνουν σε πολυτελή καταλύματα που επιλέγονται από την ομάδα Four Seasons.

Χειμερινά ταξίδια σε Αθήνα από Four Seasons Private Jet Journeys

Ο προορισμός της Αθήνας -που είναι και η αρχή του ταξιδιού- συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα African Wonders, 28 Δεκεμβρίου 2023 – 9 Ιανουαρίου 2024. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

  • Αθήνα (28-30 Δεκεμβρίου 2023)
    Σε μια ιδιωτική ξενάγηση, οι ταξιδιώτες θα γνωρίσουν τους θησαυρούς της Ακρόπολης, μιας από τις πιο εμβληματικές και καλοδιατηρημένες αρχαίες τοποθεσίες, ενώ η διαμονή τους θα είναι στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens.
  • Πυραμίδες (29 Δεκεμβρίου 2023)
    Κατά τη διάρκεια της παραμονής στην Αθήνα, το Private Jet ταξιδεύει στην Αίγυπτο για την ημέρα, για εξερεύνηση στις θρυλικές Πυραμίδες της Γκίζας, ένα από τα Επτά Θαύματα του Αρχαίου Κόσμου.
  • Σερενγκέτι (29 Δεκεμβρίου 2023 – 4 Ιανουαρίου 2024)
    Αφήνοντας πίσω τις ακτές του Αιγαίου, θα αναχωρήσετε από την Αθήνα με μια ολονύκτια πτήση και θα ταξιδέψετε βαθιά στην καρδιά της Αφρικής στο ατίθασο τοπίο της πεδιάδας Σερενγκέτι – ένα καταφύγιο όπου τα ζώα περιφέρονται ελεύθερα κάτω από έναν φαινομενικά απέραντο ουρανό.
  • Μαυρίκιος (3-6 Ιανουαρίου 2024)
    Εξερευνήστε τις προστατευμένες λιμνοθάλασσες του Μαυρίκιου με καγιάκ, με κοραλλιογενείς υφάλους ή παρακολουθήστε ένα μάθημα μαγειρικής με έναν ειδικό σεφ του Four Seasons
  • Ρουάντα (6-8 Ιανουαρίου 2024)
    Ακολουθώντας την παραθαλάσσια γαλήνη του Μαυρικίου, το Jet αγγίζει τη «Χώρα των Χιλίων Λόφων», για εμπειρίες άγριας ζωής.
  • Victoria Falls (8 Ιανουαρίου 2024)
    Στο δρόμο προς το Γιοχάνεσμπουργκ, το Private Jet φτάνει στη Ζάμπια στους καταρράκτες Victoria, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία να επισκεφτείτε αυτό το μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, που περιλαμβάνονται στα Επτά Φυσικά Θαύματα του Κόσμου.
  • Γιοχάνεσμπουργκ (8 – 9 Ιανουαρίου 2024)
    Το ταξίδι ολοκληρώνεται στο δυναμικό Γιοχάνεσμπουργκ, τον ιστορικό και πολιτιστικό κόμβο της Νότιας Αφρικής.