Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Silversea Cruises κατέληξε σε συμφωνία με τις αρχές της Χιλής για αναχωρήσεις κρουαζιέρας από την Πούντα Αρένας για την περίοδο 2021-2022 στην Ανταρκτική, οδηγώντας στην επιστροφή των ταξιδιών στην περιοχή.

Το Silver Cloud και το Silver Wind θα αποπλεύσουν από την Πούντα Αρένας αντί για την Αργεντινή. Το τρίτο πλοίο της γραμμής κρουαζιέρας με προορισμό την Ανταρκτική, Silver Explorer, θα συνεχίσει με το προγραμματισμένο σχέδιο αναχώρησης του από τη Χιλή Puerto Williams από τον Νοέμβριο του 2021.

“Η καθοδήγηση της επιστροφής της κρουαζιέρας στην Ανταρκτική, που διευκολύνθηκε από τη συμφωνία μας με την κυβέρνηση της Χιλής, αντιπροσωπεύει τη δέσμευση μας να προσφέρουμε αξέχαστες ταξιδιωτικές εμπειρίες στους επισκέπτες μας, δήλωσε ο Roberto Martinoli, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Silversea.

Συγχαίρω την κυβέρνηση της Χιλής για την ακλόνητη αφοσίωση στην επανέναρξη της κρουαζιέρας στη λευκή ήπειρο με ασφαλή τρόπο”.

“Χάρη στη μοναδική μας τεχνογνωσία στον προορισμό, είμαστε σε θέση να οδηγήσουμε την επιστροφή στην κρουαζιέρα στην Ανταρκτική με την πολύτιμη προσθήκη της Punta Arenas ως λιμάνι αναχώρησης”, πρόσθεσε ο Conrad Combrink, Ανώτερος Αντιπρόεδρος της Silversea για τις αποστολές, τις εργασίες αναστροφής και τη διαχείριση προορισμού.

Συγχαίρουμε τις αρχές της Χιλής για τη συνεργατική τους προσέγγιση και ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε μια μακροπρόθεσμη συνεργασία για μια βελτιωμένη εμπειρία επισκέπτη.

Η Χιλή είναι μια φανταστική πύλη με σταθερή υποδομή και εξαιρετικές υπηρεσίες. Από εδώ, οι επισκέπτες μας μπορούν να ανακαλύψουν τη μοναδική γοητεία της Τελικής Ηπείρου με πολυτελή άνεση.

Με τέσσερα πλοία που πλέουν ήδη σε άλλες περιοχές του κόσμου, αποδείξαμε τη δέσμευση μας να προσφέρουμε αξέχαστες ταξιδιωτικές εμπειρίες στους επισκέπτες μας με τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο”.

Εντυπωσιακές εκδρομές στην παραλία

Το Silver Cloud, το Silver Wind και το Silver Explorer θα παρέχουν ασυναγώνιστες ευκαιρίες στους ταξιδιώτες να ανακαλύψουν τη μαγευτική άγρια φύση και τα παγωμένα τοπία αυτής της απομακρυσμένης χώρας των θαυμάτων, στο πρότυπο άνεσης της κρουαζιέρας.

Κάθε πλοίο με όλες τις σουίτες και σέρβις με μπάτλερ μεταφέρει μια ομάδα εμπειρογνωμόνων αποστολής. Με στόχο εντυπωσιακές εκδρομές στην παραλία για τους επισκέπτες.

Οι εκδρομές περιλαμβάνουν εξερευνήσεις από το Zodiac, καγιάκ, και εντυπωσιακές πεζοπορίες και περιπάτους στη φύση στην ακτή. Και όλα αυτά περιλαμβάνονται στον ναύλο.

Τα ταξίδια κρουαζιέρας στην Ανταρκτική

Η εκτεταμένη συλλογή κρουαζιέρας της Silversea στην Ανταρκτική περιλαμβάνει μια σειρά από 10ήμερες εξερευνήσεις στην Ανταρκτική Χερσόνησο και τα Νησιά Νότια Σέτλαντ.

Καθώς και συντομότερα ταξίδια 5, 6 ή 9 ημερών στο πλαίσιο του προγράμματος πτήσης-κρουαζιέρας της Γέφυρας της Ανταρκτικής.

Μακρύτερα ταξίδια περιλαμβάνουν τη χερσόνησο της Ανταρκτικής, τα νησιά Νότια Σέτλαντ, τα νησιά Φόκλαντ, το νησί Ελέφαντα και τη Νότια Γεωργία.

Τα δύο δρομολόγια «Βαθιά Ανταρκτική» θα περάσουν 20 ημέρες εντοπίζοντας ένα μονοπάτι πέρα από τον Ανταρκτικό Κύκλο, προσπαθώντας να φτάσουν σε γεωγραφικό πλάτος 69 μοίρες νότια.

Επιπλέον, δύο μοναδικές πλεύσεις θα προσφέρουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την έκλειψη ηλίου στις 4 Δεκεμβρίου 2021, από την Ανταρκτική. Το μοναδικό μέρος στη Γη όπου μπορεί να προβληθεί στο σύνολό του.

Σχετικά με τη Silversea

Μέρος του Royal Caribbean Group, η Silversea Cruises αναγνωρίζεται ως καινοτόμος στη βιομηχανία κρουαζιέρας υπερπολυτελείας, προσφέροντας στους επισκέπτες παροχές μεγάλων πλοίων στα οικεία σκάφη της. Silver Wind, Silver Shadow, Silver Whisper, Silver Spirit, Silver Muse and Silver Moon, όλα σχεδιασμένα για να προσφέρουν μια ατμόσφαιρα ευελιξίας και περιστασιακής κομψότητας.

Με τη συμπερίληψη των αποστολών Silver Origin, Silver Explorer και Silver Cloud, τα δρομολόγια της Silversea περιλαμβάνουν και τις επτά ηπείρους και διαθέτουν παγκόσμιες πολυτελείς κρουαζιέρες στη Μεσόγειο, την Καραϊβική, τα Γκαλαπάγκος, και τις δύο Πολικές Περιφέρειες, και εκατοντάδες συναρπαστικούς προορισμούς ενδιάμεσα.

Η Silversea ανυπομονεί επίσης για την κυκλοφορία τριών νέων υπερπολυτελών πλοίων. Το Silver Dawn και δύο πλοία κλάσης Evolution.