Οι ειδικοί στις κρουαζιέρες πολυτελείας Panache Cruises ανέφεραν αύξηση της ζήτησης από ταξιδιώτες που επιδιώκουν να διαφύγουν σε τοποθεσίες που δεν είναι προσβάσιμα από τα σήματα κινητών τηλεφώνων και το διαδίκτυο.

Όλο και περισσότεροι τουρίστες προσανατολίζονται σε επιλογές που θα τους επιτρέψουν να χαλαρώσουν και να απομακρυνθούν από τη συνεχή συνδεσιμότητα της τεχνολογίας και το άγχος που μπορεί να προκαλέσει.

Ενώ τα κρουαζιερόπλοια προσφέρουν συνήθως συνδέσεις στο Διαδίκτυο, οι ταχύτητες μπορεί να είναι πολύ αργές και η υπηρεσία ακριβή και συχνά αναξιόπιστη, ειδικά σε απομακρυσμένες τοποθεσίες.

Οι κορυφαίοι προορισμοί για ταξιδιώτες χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο

Η Panache Cruises αποκαλύπτει τους καλύτερους προορισμούς σε όλο τον κόσμο για όσους θέλουν να χαλαρώσουν και να αποσυνδεθούν από τη συνεχή συνδεσιμότητα της τεχνολογίας και το άγχος που μπορεί να προκαλέσει. Μεταξύ των δημοφιλέστερων συγκαταλέγονται η Ανταρκτική, η Σρι Λάνκα και η Κένυα.

  • Οι κρουαζιέρες στην Ανταρκτική ανθούν με τους τουρίστες να επιλέγουν τον εντοπισμό πιγκουίνων.
  • Το τροπικό δάσος Sinharaja στη Σρι Λάνκα δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο και οι επισκέπτες μπορούν να αφιερώσουν χρόνο για να χαλαρώσουν και να εξερευνήσουν τα στρέμματα βιοποικιλότητας και τη μοναδική φυλετική κουλτούρα.
  • Η Κένυα είναι επίσης ένας φανταστικός προορισμός για καταπολέμηση του στρες, με υπέροχη άγρια ζωή στα λιβάδια της σαβάνας.

Υπάρχουν ακόμα μερικά μέρη όπου είναι δυνατό να ξεφύγετε από την εμβέλεια της τεχνολογίας, όπως το αρχιπέλαγος Svalbard, περίπου 1200 μίλια βόρεια της Νορβηγίας – δημοφιλή σε όσους αναζητούν το Βόρειο Σέλας.