Μια επική οδική διαδρομή που θα συνδέει το Λονδίνο με το Δελχί σε διάστημα 70 ημερών, προγραμματίζουν να συμπεριλάβουν στα πακέτα τους από τον Μάιο του 2021 Ινδοί ταξιδιωτικοί πράκτορες. Το όνομα του πακέτου είναι “Bus to London” κι έχει σχεδιαστεί να διασχίσει 18 χώρες σε 70 ημέρες.

Το «Bus to London» σχεδιάστηκε από την ινδική ταξιδιωτική εταιρεία Adventures Overland και εμπνέεται από το hippie trail των μέσων του εικοστού αιώνα, όπου είδαν τεράστιο αριθμό ταξιδιωτών να εγκαταλείπουν τη δυτική κοινωνία για να ταξιδέψουν από την Ευρώπη στην Ινδία . Οι ιδρυτές της Adventures Overland Tushar Agarwal και Sanjay Madan είχαν προηγουμένως διοργανώσει μία αυτοκινητοπομπή από την Ινδία στο Λονδίνο.

Αυτή τη φορά, το ταξίδι των 12.500 μιλίων θα διαρκέσει “λίγο” περισσότερο. Ξεκινώντας από το Δελχί τον Μάιο του 2021, το λεωφορείο θα περάσει από διάφορες πόλεις της Ινδίας, στη συνέχεια μέσω της Μιανμάρ, της Ταϊλάνδης, του Λάος και της Κίνας. Το δεύτερο σκέλος περιλαμβάνει μια σειρά από κινεζικές πόλεις, προτού περάσει μέσα από τις πόλεις Silk Road της κεντρικής Ασίας στους δρόμους της Μόσχας.

Τέλος, το ταξίδι διασχίζει την Ανατολική και Κεντρική Ευρώπη πριν από την τελική προσέγγιση μέσω Βρυξελλών στο Λονδίνο και ακολουθεί ολόκληρη τη διαδρομή πίσω στην Ινδία.

Το πλήρες ταξίδι κοστίζει 1,5 εκατομμύριο ρουπίες  (15.320 ευρώ) ανά άτομο, το οποίο περιλαμβάνει το εισιτήριο του λεωφορείου, τοπικούς οδηγούς και περιηγήσεις, διαμονή σε ξενοδοχεία και κάποια γεύματα… και φυσικά όχι την επιστροφή των επιβατών στην Ινδία.