Επιπλέον βίλες σε περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας αποφάσισε να προσθέσει η Solmar Villas, μετά το διπλασιασμό των πωλήσεων για τον Ιανουάριο, σε ετήσια βάση.

Οι προσθήκες αφορούν 18 βίλες στις περιοχές της Χαλκιδικής και της “Ριβιέρας” του Ολύμπου, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό τους σε 530.

Η κ. Τζούλι Μπλέικ, διευθύνουσα σύμβουλος, δήλωσε: «Η Ελλάδα είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς που προσφέρουμε. Με πτητικές συνδέσεις από όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, πιστεύουμε ότι αυτές οι περιοχές θα είναι περιζήτητες στους επισκέπτες που αναζητούν κάτι νέο για εξερεύνηση.

Ίσως όσοι γνωρίζουν και αγαπούν την Ελλάδα αλλά θέλουν να δοκιμάσουν κάτι λίγο διαφορετικό».

Παράλληλα πρόσθεσε: «Έχουμε δει μια τεράστια αύξηση της ζήτησης αντιπροσώπων για τις βίλες μας, με πάνω από 1.000 καινούργιους που εγγράφηκαν στη σελίδα μας στο Facebook τους τελευταίους τρεις μήνες και τα έσοδα από τις εμπορικές πωλήσεις τον Ιανουάριο διπλασιάστηκαν, από έτος σε έτος.

Υπενθυμίζεται ότι στην αρχή του τρέχοντος έτους, η Solmar Villas εξαγοράστηκε από την Kuoni Der Touristik UK, ενώ το περασμένο φθινόπωρο απέκτησε περισσότερα από 450 ακίνητα από την James Villas μετά το κλείσιμο της επωνυμίας από την Awaze.

Η Solmar Villas διαθέτει ήδη βίλες προς ενοικίαση για διακοπές στα νησιά Κέρκυρα, Κρήτη, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά, Κω, Λευκάδα και Ρόδο.