Η Emirates θα συνεχιστεί καθημερινά δρομολόγια προς Νιούαρκ μέσω Αθήνας από 1η Ιουνίου 2021.

Η επαναλαμβανόμενη πτήση θα προσφέρει στους παγκόσμιους ταξιδιώτες ένα άλλο σημείο πρόσβασης στη δημοφιλή μητροπολιτική περιοχή της Νέας Υόρκης, εξυπηρετώντας τη μεγάλη ελληνοαμερικανική κοινότητα στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ προσφέρει μια βολική σύνδεση με ταξιδιώτες που κατευθύνονται προς τη Μέση Ανατολή, τη Δυτική Ασία και την Αφρική μέσω του Ντουμπάι .

Η πτήση Ντουμπάι-Αθήνα-Νιούαρκ θα λειτουργεί καθημερινά με Boeing 777-300ER τριών κατηγοριών, συμπληρώνοντας τις διπλές πτήσεις της Emirates προς τη Νέα Υόρκη (JFK) καθώς η αεροπορική εταιρεία συνεχίζει να επεκτείνεται σε όλη τη Βόρεια Αμερική.

Ο επαναλαμβανόμενος σύνδεσμος μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ θα ανοίξει τη σύνδεση όλο το χρόνο, θα διευκολύνει το εμπόριο, θα τονώσει τον τουρισμό και θα ωφελήσει τους καταναλωτές παρέχοντάς τους επιλογές και ευκολία. Η Emirates θα αυξήσει επίσης τις πτήσεις της προς την πρωτεύουσα της Ελλάδας, την Αθήνα, πετώντας καθημερινά για να υποστηρίξει τη νέα υπηρεσία που συνεχίστηκε.

Η Emirates έχει επανεκκινήσει με ασφάλεια και σταδιακά λειτουργίες στο δίκτυό της. Από τότε που επανέλαβε με ασφάλεια τον τουρισμό τον Ιούλιο, το Ντουμπάι παραμένει ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών στον κόσμο, ειδικά κατά τη χειμερινή περίοδο. Η πόλη είναι ανοιχτή για διεθνείς επισκέπτες επιχειρήσεων και αναψυχής. Από τις παραλίες με ηλιοθεραπεία και τις δραστηριότητες κληρονομιάς έως τις εγκαταστάσεις φιλοξενίας και αναψυχής παγκόσμιας κλάσης, το Ντουμπάι προσφέρει μια ποικιλία εμπειριών παγκόσμιας κλάσης. Ήταν μια από τις πρώτες πόλεις του κόσμου που έλαβε τη σφραγίδα Safe Travels από το World Travel and Tourism Council (WTTC) – το οποίο υποστηρίζει τα ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά μέτρα του Ντουμπάι για τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των επισκεπτών.