Σύνταξη: tourismtoday.gr

Σημαντική αύξηση του ποσοστού των επαγγελματιών που ταξιδεύουν μεταξύ των πελατών της, αναφέρει η SWISS.
Κυρίως μεταξύ των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων με έδρα την Ελβετία και διεθνή παρουσία, που παραδοσιακά στηρίζονται στις προσωπικές επαγγελματικές επαφές.

Η αύξηση τόσο στα επαγγελματικά ταξίδια, όσο και στα ταξίδια αναψυχής ή για επισκέψεις σε φίλους και συγγενείς εκδηλώθηκε μετά το άνοιγμα στα ταξίδια από τις ΗΠΑ.

Η Βόρεια Αμερική είναι η πιο σημαντική αγορά ταξιδιών από όλες της αεροπορικής εταιρείας.

Η επιχειρηματική κοινότητα επιστρέφει προφανώς σε μεγαλύτερη ταξιδιωτική δραστηριότητα, από και προς ευρωπαϊκούς και βορειοαμερικανικούς προορισμούς.

Το εκτεταμένο δίκτυο διαδρομών SWISS έχει πλέον αποκατασταθεί για να καλύψει περισσότερο από το 90% των προορισμών που εξυπηρετούσε η αεροπορική εταιρεία από τη Ζυρίχη και τη Γενεύη το 2019.

Άνοιγμα lounge, ευέλικτες πολιτικές επανακράτησης και επεκτάσεις

Ανταποκρινόμενη στην αυξανόμενη ζήτηση, η SWISS επεκτείνει την τρέχουσα προσφορά lounge στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης.
Θα ανοίξει το SWISS Alpine Lounge για ταξιδιώτες Star Gold μεταξύ 06:00 και 18:00 καθημερινά από τις 7 Οκτωβρίου.

Στους πελάτες προσφέρεται ήδη το Lounge Centre A της Ζυρίχης, συμπεριλαμβανομένου του First Class Lounge και του Dock E Senator Lounge. Και τα δύο θα έχουν πλέον διευρυμένο ωράριο λειτουργίας.

Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει επίσης στους πελάτες της μια σειρά από όρους και προϋποθέσεις για μεγαλύτερη ευελιξία στο ταξίδι.

Αυτές περιλαμβάνουν ευέλικτες επιλογές επανακράτησης (με βάση την κατηγορία ταξιδιού τους) εάν δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν την αρχική τους πτήση για λόγους όπως η αλλαγή των εθνικών διατάξεων εισόδου.

Η SWISS επεκτείνει επίσης την τρέχουσα κατάσταση των μελών της Miles & More κατά ένα ακόμη έτος. Έτσι οι πελάτες της θα συνεχίσουν απολαμβάνουν συχνά οφέλη, ακόμη και αν δεν θα πληρούν τις προϋποθέσεις με βάση την τρέχουσα ταξιδιωτική τους δραστηριότητα.

Ταξίδια με ουδέτερο άνθρακα

Για πελάτες που επιθυμούν ταξίδια με ουδέτερο άνθρακα η SWISS προσφέρει δύο επιλογές.

  • Να αντισταθμίσουν τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα που δημιουργούνται από τις αεροπορικές δραστηριότητες, μέσω της πλατφόρμας Compensaid.
  • Να αγοράσουν αντίστοιχο όγκο βιώσιμων αεροπορικών καυσίμων (SAF) για μείωση εκπομπές άνθρακα.

Η πλατφόρμα επιτρέπει επίσης τον συνδυασμό των δύο επιλογών.

Ο αερομεταφορέας προσφέρει τιμές σε ευρωπαϊκή κλίμακα που περιλαμβάνουν ήδη συμψηφισμό CO2.

Χάρη στην περιβαλλοντική δέσμευση των πελατών της μέσω του Compensaid και σε συνεργασία με διάφορες εταιρείες, η SWISS κατάφερε αυτό το καλοκαίρι να δημιουργήσει την πρώτη ολοκληρωμένη αλυσίδα logistics για την εισαγωγή SAF στην Ελβετία.

Και έγινε έτσι η πρώτη εμπορική αεροπορική εταιρεία που χρησιμοποίησε βιώσιμα αεροπορικά καύσιμα στις προγραμματισμένες πτήσεις της από την Ελβετία.