Σύνταξη: tourismtoday.gr

Περισσότερες πτήσεις και διακοπές πρόσθεσαν στην Κρήτη γι’ αυτό το καλοκαίρι Jet2.com και το Jet2holidays, με επιπλέον δρομολόγια προς Ηράκλειο και Χανιά την περίοδο αιχμής.

Η αεροπορική εταιρεία έχει προσθέσει πάνω από 7.500 θέσεις στην Κρήτη, με περισσότερες πτήσεις προς το Ηράκλειο από το Λιντς Μπράντφορντ και το Μπέρμιγχαμ, καθώς και επιπλέον αναχωρήσεις για τα Χανιά από το Μάντσεστερ και το Λονδίνο (Stansted).

Ηράκλειο

  • Λιντς Μπράντφορντ – Ηράκλειο, προσθήκη δεύτερης Δευτέρας δρομολογίου μεταξύ 25 Ιουλίου και 26 Σεπτεμβρίου, που σημαίνει έως και έξι εβδομαδιαίες αναχωρήσεις.
  • Μπέρμιγχαμ – Ηράκλειο, προσθήκη δεύτερης Τρίτης δρομολογίου μεταξύ 26 Ιουλίου και 27 Σεπτεμβρίου, με έως και επτά εβδομαδιαίες αναχωρήσεις, συνολικά.

Χανιά

  • Μάντσεστερ – Χανιά, επιπλέον δρομολόγια Πέμπτης μεταξύ 14 Ιουλίου και 1ης Σεπτεμβρίου, συνολικά έως και τρεις εβδομαδιαίες υπηρεσίες.
  • Λονδίνο (Stansted) – Χανιά, επιπλέον δρομολόγια Δευτέρας που λειτουργούν μεταξύ 18 Ιουλίου και 19 Σεπτεμβρίου που σημαίνει έως και τρεις εβδομαδιαίες υπηρεσίες.

Περισσότερες πτήσεις σε Κρήτη από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία

Με αυτό το διευρυμένο πρόγραμμα η Jet2.com και η Jet2holidays θα εκτελούν περισσότερες από 50 εβδομαδιαίες πτήσεις προς την Κρήτη από 10 βρετανικές βάσεις κατά τις περιόδους αιχμής, περισσότερες από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία.

Καθιστά επίσης την Jet2.com τη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία του Ηνωμένου Βασιλείου προς το Ηράκλειο από άποψη συχνότητας αυτό το καλοκαίρι.

Οι μάρκες διαθέτουν επίσης ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο καταλυμάτων, με σχεδόν 200 ξενοδοχεία σε πώληση στην Κρήτη αυτό το καλοκαίρι, μια σημαντική αύξηση σε σχέση με το καλοκαιρινό πρόγραμμα του 2019.

Μια ομάδα περίπου 50 ατόμων θα εργάζεται για το Jet2 σε αεροδρόμια και θέρετρα της Κρήτης κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Steve Heapy: «Η Κρήτη ένας από τους βασικούς προορισμούς που οδηγεί την ανάπτυξη»

«Το πρόγραμμα μας για την Ελλάδα έχει επεκταθεί σημαντικά για το καλοκαίρι του 2022, καθιστώντας μας την κορυφαία αεροπορική εταιρεία και τουριστικό πράκτορα του Ηνωμένου Βασιλείου στη χώρα, δήλωσε ο Steve Heapy, επικεφαλής του Jet2.com και του Jet2holidays

Η Κρήτη είναι ένας από τους βασικούς προορισμούς που οδηγεί αυτή τη φανταστική ανάπτυξη, χάρη στην τεράστια δημοτικότητά της στους παραθεριστές.

Έχοντας χάσει δύο συνεχόμενα καλοκαίρια, η Κρήτη φαίνεται ότι θα είναι μια από τις ιστορίες επιτυχίας του 2022 και προσθέτουμε περισσότερες πτήσεις και διακοπές ως απάντηση στη συνεχιζόμενη ζήτηση».