Στην προσέλκυση ταξιδιωτών υψηλού μορφωτικού και οικονομικού επιπέδου που δεν επιλέγουν μαζική μετακίνηση και allinclusive παροχές, εστίασε η Περιφέρεια Αττικής στην διεθνή τουριστική έκθεση MITT 2019.
Σκοπός, είναι η διεύρυνση των επιλογών των Ρώσων τουριστών με συμπληρωματικές προτάσεις – εμπειρίες για μεμονωμένους ταξιδιώτες (individual travellers).

Με στοχευμένες Β2Β συναντήσεις και πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό τουριστικής προβολής, παρουσίασαν τα τουριστικά προϊόντα και τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσφέρονται σε ολόκληρη την Αττική, σε σημαντικούς τουριστικούς πράκτορες και επαγγελματίες του τουρισμού, δημοσιογράφους, bloggers και διαμορφωτές των ταξιδιωτικών τάσεων της ρώσικης αγοράς.

Οι μέχρι τώρα κρατήσεις των Ρώσων ταξιδιωτών για την Ελλάδα και την Αττική το 2019 σημειώνουν σημαντική αύξηση σε σχέση με πέρυσι.
Στο γενικότερο αισιόδοξο κλίμα της έκθεσης, ιδιαίτερα εμφανές ήταν το ενδιαφέρον των επαγγελματιών του τουρισμού και του κοινού της Ρωσίας για τον πολιτιστικό, προσκυνηματικό, γαστρονομικό, θαλάσσιο, αθλητικό τουρισμό αλλά και για πολυτελείς τουριστικές εμπειρίες.