Οι επισκέπτες προτίμησαν τα λεωφορεία για τις μετακινήσεις τους στα αστικά δρομολόγια στη Ζάκυνθο με τα στοιχεία να δείχνουν αύξηση εντός κι εκτός Ζακύνθου, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Διονύση Κακολύρη.

Το ΚΤΕΛ στη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού εξυπηρέτησε χιλιάδες τουρίστες που ήθελαν να μετακινηθούν στις πολυσύχναστες παραλίες, δημιούργησε ηλεκτρονική πινακίδα σε μια προσπάθεια εκσυγχρονισμού των υπηρεσιών του και έκανε ένα ακόμα βήμα με δρομολόγια για το Ναυάγιο στα ορεινά.

Εκείνο που πρέπει να αναφερθεί είναι η προσπάθεια να έχει τακτικά δρομολόγια με το αεροδρόμιο ώστε να εξυπηρετούνται όσοι τουρίστες ήθελαν τα μέσα μαζικής μεταφοράς και δεν επιθυμούσαν να πάρουν ΤΑΞΙ.

Επίσης εκδίδονται εισιτήρια με ηλεκτρονικό τρόπο και έτσι δίνεται η ευκαιρία στους τουρίστες να αξιοποιήσουν την τεχνολογία περιορίζοντας τις μετακινήσεις.

Αναφορικά με τις αφίξεις από την Αθήνα και την Πάτρα, καταγράφηκε κι εδώ αύξηση τον Αύγουστο μήνα και ειδικά τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου και του Αγίου σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ.

Τέλος ο κ. Κακολύρης ανέφερε ότι ήταν πολύ εξυπηρετική η τοποθέτηση της στρατιωτικής γέφυρας στον Αγ. Χαράλαμπο και βοήθησε να αποσυμφορηθεί η κίνηση των οχημάτων που κάθε χρόνο τον Αύγουστο μήνα προκαλούσε σοβαρά προβλήματα στους οδηγούς και ατελείωτη ώρα αναμονής.

Πηγή : ermisnews