Εάν έχετε προγραμματίσει κάποια επερχόμενα ταξίδια για τη νέα χρονιά, μπορεί να χρειάζεστε μια λίστα αναπαραγωγής για τα ταξίδια σας. Η Global Rescue διεξήγαγε μια έρευνα και συνέταξε μια λίστα με τα κορυφαία ταξιδιωτικά τραγούδια, όπως επιλέχθηκαν από έμπειρους ταξιδιώτες καθώς και μερικά rock και metal κομμάτια.

Η έρευνα ρώτησε για τις προτιμήσεις και τις συμπεριφορές των ταξιδιωτών, και φαινομενικά ρώτησε και για τα μουσικά τους γούστα.

Μόλις εμφανίστηκαν οι απαντήσεις, δημιούργησαν μια λίστα αναπαραγωγής Spotify με τα 25 κορυφαία ταξιδιωτικά τραγούδια.

Οι επιλογές τραγουδιών σε αυτό το playlist «εμπνέουν την περιπέτεια, ενθαρρύνουν την εξερεύνηση και μας συνδέουν ξανά με αγαπημένα πρόσωπα».

Το «Two Tickets to Paradise» του Eddie Money θεωρήθηκε το Νο 1 ταξιδιωτικό τραγούδι από τους συμμετέχοντες. Ακολούθησε στη δεύτερη θέση το «Dancing Queen» των ABBA.

Τέλος, στη λίστα των Top 25 περιλαμβάνονται το “Already Gone” των The Eagles, το “Rocket Man” του Elton John, “Autumn Leaves” του Eric Clapton, “Don’t Stop Believin” του Journey, “Free Bird” του Lynyrd Skynyrd, “Nothing Else Matters» των Metallica, «Burn it to the Ground» των Nickelback, «Bohemian Rhapsody» των Queen, «Born to Be Wild» του Steppenwolf και «Burning Down the House» των Talking Heads.