Τα ρομαντικά ταξίδια έχουν αλλάξει την τελευταία δεκαετία, μεταβάλλοντας τα παραδοσιακά γαμήλια ταξίδια σε εξατομικευμένους γαμήλιους προορισμούς. Το travelpulse.com μίλησε με τους ειδικούς σε θέματα γαμήλιου τουρισμού καταγράφοντας τις τάσεις της αγοράς.

Έντονη ανάπτυξη

Η εμφάνιση των νέων τάσεων των ρομαντικών ταξιδιών είναι προϊόν της ισχυρής ανάπτυξης της κατηγορίας την τελευταία δεκαετία. Αυτό ανέφερε η Λίζα Σέλντον, εκτελεστική διευθύντρια της Destination Weddings & Honeymoon Specialists Association.

Επίδειξη υπερβολής

Οι γαμήλιου προορισμοί προσφέρουν συνεχώς περισσότερες ευκαιρίες όχι μόνο για ρομαντικούς γάμους σε όμορφες μέρη, αλλά και εξαιρετικές προσωπικές εκφράσεις γούστου και ύφους.
Οι γαμήλιοι προορισμοί έχουν μετατραπεί σε υπερβολική επίδειξη κατά τη διάρκεια των ετών.

Νέες προσφορές από τα θέρετρα

Νέα θέρετρα ανοίγουν σε διάφορους προορισμούς. Οι ταξιδιώτες που υποστηρίζουν ένα συγκεκριμένο brand θέλουν να επισκεφθούν τα νέα αυτά ακίνητα.
Παράλληλα, οι νέες ιδιοκτησίες προσφέρουν επίσης την άνεση των επαγγελματιών που χειρίζονται όλο τον σχεδιασμό υποστηρίζοντας το ζευγάρι.

Περισσότερες εμπειρίες

Οι πράκτορες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι ταξιδιώτες, ιδιαίτερα οι Millennials, επιθυμούν επίσης επιλογές εκτός της περιοχής ως μέρος του ταξιδιού με ειδύλλιο. Οι ρομαντικοί πελάτες ζητούν πολιτιστικές εμπειρίες εκτός του θερέτρου.
Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται μαθήματα μαγειρικής και δοκιμασίες κρασιών.

Mini-Moons

Η τάση mini-moons στο γαμήλιο τουρισμό συνεχίζει να είναι δημοφιλής ως “γρήγορες αποδράσεις λίγο μετά το γάμο”.
Οι νέες τάσεις θα συνεχίσουν να επηρεάζουν τα γαμήλια ταξίδια. Ωστόσο όλα τα ζευγάρια είναι διαφορετικά καθώς και οι επιθυμίες τους.