Πολυτελείς υπηρεσίες που στοχεύουν στη βελτίωση της εμπειρίας των ταξιδιωτών κατά τη διάρκεια της πτήσης τους προσφέρουν αρκετές αεροπορικές εταιρείες, με το κόστος των εισιτηρίων, βέβαια, να ανεβαίνει ανάλογα.

Παρακάτω θα διαβάσετε για τις 10 πιο ακριβές πτήσεις παγκοσμίως, έτσι όπως τις συγκέντρωσε το FEMAIL.

Singapore Airlines: Νέα Υόρκη – Σιγκαπούρη

Όσοι επιθυμούν να πετάξουν από τη Νέα Υόρκη προς τη Σιγκαπούρη μπορούν να κλείσουν εισιτήριο πρώτης θέσης αξίας 14.000 δολαρίων με την Singapore Airlines. Τα καθίσματα, κατασκευασμένα από χειροποίητο, πολυτελές δέρμα, διαθέτουν προσκέφαλο σμιλευμένο για άνεση.

Το σύστημα ψυχαγωγίας διαθέτει 1.800 τίτλους, ενώ, μεταξύ των υπηρεσιών, περιλαμβάνονται δωρεάν internet, ακουστικά με προστασία από τον θόρυβο και φωτισμός διάθεσης.

Qantas Airways: Λος Άντζελες – Μελβούρνη

Ένα εισιτήριο πρώτης θέσης από το Λος Άντζελες στη Μελβούρνη της Αυστραλίας με την αεροπορική Qantas θα σας κοστίσει 15.000 δολάρια, αλλά σίγουρα συνοδεύεται από πολλά προνόμια.

Μέσα στον αποκλειστικό χώρο, οι επισκέπτες θα βρουν εστιατόριο και μπαρ, ιδιωτικές σουίτες, ντους με παροχές σπα και WiFi, καθώς και «υπηρεσίες ισάξιες με τα καλύτερα ξενοδοχεία πέντε αστέρων στον κόσμο, ώστε να εξασφαλίζεται μια απρόσκοπτη εμπειρία στο αεροδρόμιο».

All Nippon Airways: Νέα Υόρκη – Τόκιο

Η All Nippon Airways (ANA) παρέχει στους επιβάτες της «μεταχείριση παγκόσμιας κλάσης». Για 15.000 δολάρια, το εισιτήριο περιλαμβάνει προτεραιότητα στις αποσκευές και την επιβίβαση, γρήγορο έλεγχο ασφαλείας και πρόσβαση στο να αποβιβαστείτε πρώτοι από το αεροπλάνο.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της αεροπορικής εταιρείας, τα καθίσματα της πρώτης θέσης προσφέρουν «εξαιρετική άνεση και λειτουργικότητα».

Virgin Atlantic: Νέα Υόρκη – Σιγκαπούρη

Για 20.000 δολάρια, οι επιβάτες έχουν πρόσβαση στο Clubhouse της Virgin και σε ένα αποκλειστικό σαλόνι και μπαρ στο αεροπλάνο της Virgin Atlantic.

Τα καθίσματα, τα οποία μπορούν να μετατραπούν σε κρεβάτι, διαθέτουν «πολύ χώρο για τα πόδια, άπειρη ψυχαγωγία» και αλκοόλ «που παρέχεται κατά παραγγελία».

Cathay Pacific: Νέα Υόρκη – Χονγκ Κονγκ

Η Cathay Pacific δεν διαθέτει δικό της σαλόνι στο JFK, ωστόσο οι πελάτες που αγοράζουν το εισιτήριο των 20.000 δολαρίων από τη Νέα Υόρκη προς το Χονγκ Κονγκ της Κίνας θα έχουν πρόσβαση στο σαλόνι της American Airlines.

Στην ιστοσελίδα της, η αεροπορική εταιρεία υπερηφανεύεται για τη χρήση «κλινοσκεπασμάτων με 600 κλωστές» και ένα «μαλακό» μαξιλάρι με «ηρεμιστική δροσιά».

Korean Air: Νέα Υόρκη – Πεκίνο

Η Korean Air προσφέρει πτήσεις από τη Νέα Υόρκη προς το Πεκίνο της Κίνας και τα εισιτήρια της πρώτης θέσης, γνωστά ως Prestige Suites, κοστίζουν 27.000 δολάρια.

Στο αεροσκάφος, το κάθισμα με οθόνη αφής 23 ιντσών ελέγχει σχεδόν κάθε πτυχή της πτήσης. Τα καθίσματα αναδιπλώνονται πλήρως, ενώ ένα διαχωριστικό μπορεί να κλείσει για να εξασφαλίσει κορυφαία ιδιωτικότητα.

Etihad Airways: Σαν Φρανσίσκο – Αμπού Ντάμπι

Η πτήση από το Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνιας συνοδεύεται από πολλά προνόμια με το εισιτήριο των 28.000 δολαρίων. Μεταξύ άλλων, διαθέτει επίσης ιδιωτικό μίνι μπαρ και σύστημα ψυχαγωγίας 23 ιντσών.

Emirates: Λος Άντζελες – Ντουμπάι

Το ακριβότερο εισιτήριο της Emirates κοστίζει 30.000 δολάρια και μεταφέρει τους ταξιδιώτες από το Λος Άντζελες στο Ντουμπάι. Για 30.000, το κάθισμα μπορεί να μετατραπεί σε πραγματικό κρεβάτι και συνοδεύεται από συρόμενη πόρτα που μπορείτε να κλείσετε για ιδιωτικότητα.

Επιπλέον, έχετε το δικό σας μίνι μπαρ, ένα τεράστιο καλάθι με σνακ και προϊόντα περιποίησης, καθώς και πρόσβαση στο ντους και το σπα του αεροσκάφους.

Lufthansa: Νέα Υόρκη – Χονγκ Κονγκ

Η Lufthansa προσφέρει σε όλους τους επιβάτες της πρώτης θέσης, με εισιτήριο 43.000 δολαρίων, υπηρεσίες στάθμευσης και τον δικό σας προσωπικό βοηθό, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για την ώρα.

Τα καθίσματα μπορούν να μετατραπούν σε ένα κρεβάτι μήκους 78 ιντσών, το οποίο συνοδεύεται από… πάπλωμα που ρυθμίζει τη θερμοκρασία, καθώς και υγραντήρες εν πτήσει.

Etihad Airways: Υόρκη – Άμπου Ντάμπι

Το πιο ακριβό εισιτήριο ανήκει στην Etihad Airways, η οποία προσφέρει ένα εισιτήριο πρώτης θέσης από τη Νέα Υόρκη στο Άμπου Ντάμπι, το οποίο κοστίζει 64.000 δολάρια.

Μεταξύ άλλων, όσοι ταξιδέψουν σε αυτή την πτήση, έχουν το δικό τους μίνι… διαμέρισμα 40 τ.μ. στον αέρα, το οποίο διαθέτει ένα κάθισμα που έχει ενσωματωμένο μασάζ και μπορεί να αναδιπλωθεί ώστε να σχηματίσει ένα κρεβάτι μεγέθους Queen.