Από εστιατόρια με αστέρι Michelin και κορυφαίους προορισμούς για ψώνια μέχρι πολυτελή πάρτι και ξενοδοχεία υψηλών προδιαγραφών, οι bon vivants είναι άνθρωποι που ορίζονται από μια ζωή γεμάτη ενθουσιασμό και περιπέτεια.

Αλλά πού ταξιδεύουν αυτοί οι λάτρεις των καλύτερων πραγμάτων για να απολαύσουν την υπερβολή το 2022;

Το Compare My Jet ανέλυσε τον αριθμό των πολυτελών ξενοδοχείων, εστιατορίων και καταστημάτων σχεδιαστών σε 23 πόλεις σε όλο τον κόσμο για να ανακαλύψει τον καλύτερο προορισμό για πολυτελή jet setters.

Το Λονδίνο είναι λοιπόν η καλύτερη πόλη για τους λάτρεις της πολυτέλειας. Είναι ένας ελκυστικός προορισμός για το κορυφαίο 1% το 2022.

Η πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τον υψηλότερο αριθμό ξενοδοχείων πέντε αστέρων (374) και ήρθε δεύτερη ως προς τον αριθμό των πολυτελών χώρων (628).

Η γαλλική πρωτεύουσα, το Παρίσι, έχει σημειώσει κορυφαία βαθμολογία για τη μόδα (96), την τέχνη και τον πολιτισμό (94), τα εστιατόρια με αστέρι Michelin (480) και ξεπέρασε το Λονδίνο σε συνολικό αριθμό πολυτελών σημείων (630).

Η Νέα Υόρκη ήρθε δεύτερη με το πιο ακριβό κόστος ενοικίασης διαμερισμάτων ενός και τριών υπνοδωματίων (£2.401 και £4.845 αντίστοιχα). Η πόλη είναι επίσης ένας παράδεισος για πολυτελείς καλοφαγάδες με 480 εστιατόρια με αστέρι Michelin.

Οι 10 πιο πολυτελείς πόλεις στον κόσμο

  1. Λονδίνο
  2. Νέα Υόρκη
  3. Παρίσι
  4. Χονγκ Κονγκ
  5. Τόκυο
  6. Σιγκαπούρη
  7. Ζυρίχη
  8. Γενεύη
  9. Λος Άντζελες
  10. Σίδνευ