Όλοι μας έχουμε περάσει ιδιαίτερα αγχωτικές στιγμές όταν προσπαθούμε να οργανώσουμε ένα ταξίδι.

Τέλος σε αυτή την αναστάτωση δίνει η νέα εφαρμογή “Welcome”.

Όπως ένα προσωπικό ταξιδιωτικό πρακτορείο, το Welcome χτίζει ολόκληρο το ταξίδι σας για εσάς.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ανοίξετε την εφαρμογή και να μετακινηθείτε σε μια λίστα προτάσεων με βάση τις συμβουλές και τις πιθανές δραστηριότητες των τοπικών εμπειρογνωμόνων.

Μόλις πατήσετε “Μου αρέσει” σε ό,τι σας ακούγεται ενδιαφέρον, το Welcome χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο και σας προτείνει ένα ολόκληρο δρομολόγιο με βάση τα στοιχεία που έχει λάβει από τις προτιμήσεις σας.

Υπολογίζει ακόμα και το Uber, τα ΜΜΕ ή το χρόνο που διανύετε αποστάσεις με τα πόδια, όλα σε έναν διαδραστικό χάρτη, εύκολο στην ανάγνωση και αισθητικά ευχάριστο.

Επίσης, γίνονται συνεχώς προσαρμογές.

Φανταστείτε για παράδειγμα,οτι η εφαρμογή προτείνει μια επίσκεψη στο Hyde Park το απόγευμα, αλλά το μεσημέρι, ο καιρός λέει ότι θα βρέξει ή εσείς σταματάτε σε ένα χαριτωμένο καφέ κατά μήκος της διαδρομής σας και αποφασίζετε να μείνετε για λίγο.

Τότε, η εφαρμογή προσαρμόζεται αυτόματα με βάση τη θέση σας, προσαρμόζοντας μαζί και όλη την υπόλοιπη μέρα στην αυθόρμητη στάση σας.

Το καλύτερο; Η εφαρμογή είναι δωρεάν, προς το παρόν, και αυτή τη στιγμή διατίθεται για 250 πόλεις (με σχέδια για επέκταση).