Ένας από τους πιο αναγνωρισμένους οργανισμούς στον ταξιδιωτικό κλάδο, τα International Travel Awards —που θεωρούνται τα Όσκαρ της ταξιδιωτικής βιομηχανίας— ανακοίνωσε πρόσφατα τους νικητές για το 2022 για την Καραϊβική και την Αμερική.

Τα International Travel Awards περιλαμβάνουν ένα εκτενές πρόγραμμα και αναγνωρίζουν κορυφαίους προορισμούς, αξιοθέατα, ξενοδοχεία, θέρετρα, αεροπορικές εταιρείες, ταξιδιωτικά γραφεία και προγράμματα περιηγήσεων.

Κορυφαίος προορισμός της Καραϊβικής: Τζαμάικα

Η Τζαμάικα κέρδισε πολλά βραβεία κατά τη διάρκεια της τελετής, συμπεριλαμβανομένου του κορυφαίου προορισμού στην Καραϊβική. Αυτή η χώρα προσφέρει στους ταξιδιώτες μια φανταστική εμπειρία διακοπών. Το Montego Bay, μια όμορφη πόλη στο βορρά, θεωρείται επίσης ένας από τους καλύτερους προορισμούς για Αμερικανούς ταξιδιώτες σύμφωνα με μελέτη της Allianz Partners πριν από λίγους μήνες.

Κορυφαίος παραλιακός προορισμός 2022: Νησιά Turks & Caicos

Το πανέμορφο αρχιπέλαγος Turks & Caicos Islands κέρδισε το βραβείο του καλύτερου παραλιακού προορισμού. Οι επισκέπτες της παραλίας ερωτεύονται παγκοσμίου φήμης παραλίες με παρθένα νερά και λευκή άμμο, όπως η παραλία Grace Bay.

Κορυφαίος προορισμός για μήνα του μέλιτος 2022: Αγία Λουκία

Η Αγία Λουκία προσφέρει στους νεόνυμφους την τέλεια εμπειρία μήνα του μέλιτος. Οι λάτρεις μπορούν να μείνουν στα πολλά θέρετρα με ειδικά προγράμματα για τους καλεσμένους τους και να απολαύσουν τις υπέροχες παραλίες, τις περιηγήσεις και τις μοναδικές δραστηριότητες όπως η βουτιά στα ηφαιστειακά λασπόλουτρα του Soufrière.

Ο πιο ρομαντικός προορισμός της Καραϊβικής 2022: Νησιά Turks & Caicos

Σύμφωνα με τα World Travel Awards, ο καθένας μπορεί να ερωτευτεί στα νησιά Turks & Caicos. Αυτός ο προορισμός αναδείχθηκε ως ο πιο ρομαντικός, ανταγωνιζόμενος άλλα νησιά της Καραϊβικής όπως η Αρούμπα, οι Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι, οι Νήσοι Κέιμαν και οι Μπαχάμες.

Κορυφαίοι προορισμοί κρουαζιέρας 2022: Τζαμάικα

Σημαντικές γραμμές κρουαζιέρας όπως η Royal Caribbean, η Celebrity Cruises και η Carnival Cruises προσφέρουν διαδρομές προς την Τζαμάικα και κάνουν στάση σε κορυφαίους προορισμούς όπως το Montego Bay και το Falmouth, επιτρέποντας στους ταξιδιώτες να ζήσουν υπέροχες εκδρομές.

Κορυφαίος πολιτιστικός προορισμός 2022: Κούβα

Η Κούβα κέρδισε φέτος ως πολιτιστικός προορισμός. Αυτό το νησί της Καραϊβικής προσφέρει στους ταξιδιώτες μοναδικές εμπειρίες χορού σάλσα και ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και γαστρονομία. Αυτή η χώρα κέρδισε ενάντια σε προορισμούς όπως το Πουέρτο Ρίκο, η Μαρτινίκα και τα Μπαρμπάντος.

Κορυφαίος προορισμός για το νησί της Καραϊβικής 2022: Οι Μπαχάμες

Τα νησιά στις Μπαχάμες προσφέρουν στους ταξιδιώτες την καλύτερη εμπειρία πολυτέλειας στην Καραϊβική σύμφωνα με τα World Travel Awards. Κορυφαία θέρετρα και ξενοδοχεία όπως το Four Seasons και το RitzCarlton προσφέρουν στους ταξιδιώτες ειδικές υπηρεσίες στην Καραϊβική και οι επισκέπτες μπορούν επίσης να κάνουν κράτηση για εμπειρίες υπερπολυτελών γιοτ, ιδιωτικές παραλίες και σπα παγκόσμιας κλάσης.

Κορυφαίος φυσικός προορισμός της Καραϊβικής 2022: Τζαμάικα

Το νησί έχει αναγνωριστεί για τη φύση του και είναι γνωστό ως η «Γη του ξύλου και του νερού». Εκτός από τις εκπληκτικές παραλίες, οι ταξιδιώτες θα βρουν συναρπαστικούς καταρράκτες, όμορφα βουνά, εντυπωσιακούς βοτανικούς κήπους και εντυπωσιακή άγρια ​​ζωή.