Τη μεγαλύτερη τουριστική εκστρατεία για την επιστροφή του Μπαλί στους κορυφαίους προορισμούς των ταξιδιωτών ετοιμάζει το νησί.

Πρόκειται για την καμπάνια “Πίσω στο Μπαλί”. Για την υλοποίησή της συνεργάζονται οι σημαντικότεροι εκπρόσωποι του τουρισμού στο Μπαλί με επικεφαλής τη Finns Bali.

Υπενθυμίζεται ότι το Μπαλί ήταν κλειστό για τους τουρίστες για σχεδόν 12 μήνες.

Το εν λόγω γεγονός αποδεκάτησε την τουριστική του βιομηχανία, η οποία αποτελούσε την ψυχή του νησιού.

Φιλανθρωπικά ιδρύματα όπως το Solemen Indonesia και το Crisis Kitchen έχουν πλημμυρίσει με αιτήματα για βοήθεια από χιλιάδες κατοίκους που είχαν απασχοληθεί στον τουρισμό.

Η καμπάνια υποστηρίχθηκε από τους οργανισμούς Wonderful Indonesia, το Bali Tourism, το Bali Hotels Association και την Garuda Airlines.

“Με τον κόσμο να ετοιμάζεται να ταξιδέψει ξανά, πιστεύουμε ότι τώρα είναι η ώρα να ξεκινήσει μια εκστρατεία για την επιστροφή του τουρισμού. Σε αυτήν οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν τις διακοπές των ονείρων τους σε πρωτοφανείς τιμές. Παράλληλα μπορούν να δεσμευτούν για μελλοντικά ταξίδια στο Μπαλί, ξεκινώντας την αναβίωση της τουριστικής βιομηχανίας”.

Αυτό ανέφερε σε δηλώσεις του ο COO του Finns Bali, Beau Whittington.

Η παγκόσμια κυκλοφορία της καμπάνιας διαθέτει ένα συναρπαστικό βίντεο που παρουσιάζει τα καλύτερα που προσφέρει το Μπαλί.

Η εκστρατεία «Πίσω στο Μπαλί» ακολουθεί μια προσέγγιση ολόκληρου του νησιού και είναι ιδανική για όλους τους ταξιδιώτες, είτε είναι ζευγάρια, οικογένειες ή μεμονωμένοι ταξιδιώτες.

Το πακέτο περιλαμβάνει μια πλήρη εμπειρία διακοπών στο Μπαλί αξίας 1.050 δολαρίων με συνολική τιμή αγοράς μόνο 350 δολαρίων.

Επιπλέον, η προσφορά μπορεί να εξασφαλιστεί τώρα με κατάθεση μόνο 69 δολαρίων με τρία χρόνια για την πληρωμή του υπολοίπου και την εξαργύρωση του πακέτου.