Το Dream Island, το νέο εμπορικό συγκρότημα και το πάρκο ψυχαγωγίας στη Μόσχα, είναι τόσο μεγάλο όσο 140 γήπεδα ποδοσφαίρου.
Σεβόμενη τη ρωσική παράδοση της «υπερβολής», η Μόσχα άνοιξε το μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας της χώρας. Το πάρκο καλύπτει 300.000 τετραγωνικά μέτρα περιλαμβάνοντας ένα εμπορικό κέντρο, ένα φυσικό πάρκο και μια τεχνητή λίμνη με σχολή ιστιοπλοΐας.
Τουλάχιστον το ένα τρίτο του συγκροτήματος καλύπτεται με μια διαφανή δομή που δίνει το αίσθημα της ύπαρξης σε εξωτερικούς χώρους.
Για να φτάσουν στο πάρκο, οι επισκέπτες πρέπει να περάσουν από μια τεχνητή πόλη που μοιάζει με γειτονιές στη Μόσχα, το Λονδίνο, τη Ρώμη και τη Βαρκελώνη.
Η κεντρική πλατεία έχει τον μεγαλύτερο γυάλινο θόλο στην Ευρώπη, με 8.600 τετραγωνικά μέτρα γυαλιού. To ύψος του φτάνει τα 35 μέτρα. Το πάρκο έχει 35 αξιοθέατα, που κυμαίνονται από παραδοσιακά καρουσέλ μέχρι roller casters και ακόμη και τα τελευταία παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας.
Το Dream Island, αποτελεί επένδυση ύψους περίπου 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων και αναμένεται να φιλοξενήσει 50 εκατομμύρια επισκέπτες το χρόνο.