Το Τόκιο βρίσκεται στην πρώτη θέση στη λίστα των «πιο Instagrammable Places In The World 2021» του ιστότοπου Big 7 Travel.

Η λήψη φωτογραφιών με φαγητό, μέρη και εμπειρίες στο Τόκιο θα δώσει στις φωτογραφίες σας ένα απίστευτο υπόβαθρο.

Ο ιστότοπος λέει, «Τα αρχαία ιερά, τα άλλα κοσμικά εκθέματα τέχνης και οι έντονες πινακίδες που φωτίζονται από νέον είναι λίγα πράγματα που κάνουν το Τόκιο να ξεχωρίζει. Η πολυσύχναστη ιαπωνική πρωτεύουσα είναι επίσης διάσημη για τις πολυσύχναστες αγορές της, ιδανική για να αποτυπώσει την ουσία της ζωής στο Τόκιο. Ρίξτε μια ματιά στο Instagram και το μυαλό σας θα εκραγεί: περισσότερα από 53 εκατομμύρια hashtag #tokyo αποκαλύπτουν γιατί αυτή η πόλη είναι το πιο Instagrammable μέρος στον κόσμο για το 2021. ”

Το Big 7 Travel ανέλυσε τα hashtag Instagram για προορισμούς σε όλο τον κόσμο, ζήτησε από τους 600.000 ανθρώπους που ακολουθούν τους λογαριασμούς του για τα τρόφιμα και τα ταξίδια στο Instagram για τις απόψεις τους και εξέτασαν τις σκέψεις τους.

Τα πρώτα πέντε από τα πιο Instagrammable μέρη στον κόσμο είναι: Οι Φιλιππίνες (2η), το Παρίσι (3η), η Νέα Υόρκη (4η) και η Κωνσταντινούπολη (5η).