Για τα περιοριστικά μέτρα που έχουν ληφθεί στο πλαίσιο της προσπάθειας που πραγματοποιείται για την ανάσχεση του κορωνοϊού, καθώς και για την επόμενη ημέρα μιλά σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, Τρίποντο στην οικονομία, στον Alpha 98,9, ο Αχιλλέας Μπέος, δήμαρχος Βόλου.

«Τα δημοτικά τέλη, τα ενοίκια και οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων έχουν ανασταλεί, είτε προβλέπεται από τον νόμο, είτε με απόφαση δημάρχου. Δεν είμαστε εμείς αυτοί που νομοθετούμε, αλλά με τον τρόπο που μπορούμε και ξέρουμε, προσπαθούμε να στηρίξουμε τόσο τις επιχειρήσεις όσο και τους ανθρώπους. Ως εκ τούτου, σε μια περίοδο τεράστιας κρίσης δεν είναι δυνατόν να μην είμαστε δίπλα στους επιχειρηματίες», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Βόλου.

«Όσον αφορά τα έργα, υπάρχει ένας προγραμματισμός. Αυτός ο προγραμματισμός, αν και υπάρχει τεράστιο πρόβλημα λόγω της κρίσης, δεν σταμάτησε. Αντίθετα, παραμένουμε πιστοί στο πρόγραμμα, απλά διαμορφώθηκε το χρονοδιάγραμμα. Υπάρχουν καθυστερήσεις λόγω της πανδημίας. Ο προγραμματισμός παραμένει ο ίδιος σε όλα τα επίπεδα. Ομορφαίνουμε τον Βόλο, πραγματοποιούμε έργα υποδομής, έργα που έχει ανάγκη η κοινωνία, έργα που, δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια δεν είχαν γίνει και γίνονται τώρα», τονίζει ο Αχιλλέας Μπέος.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:
https://www.alpha989.com/Interview.aspx?a_id=88695