Από επισκέπτες όλων των ηλικιών κατακλύσθηκε η 84η ΔΕΘ το Σαββατοκύριακο και ειδικότερα την Κυριακή. Σημειώθηκε μάλιστα αύξηση επισκεψιμότητας 10% έναντι του αντίστοιχου διαστήματος της περσινής διοργάνωσης.

Το κοινό της έκθεσης ενθουσιάστηκε με τις live συναυλίες της Κυριακής και σήμερα αναμένεται μια ακόμη βραδιά μουσικής με τους αδερφούς Τσαχουρίδη και Stavento.

Επιπλέον, στις Στις 18:00 στην υπαίθρια σκηνή έξω από το περίπτερο 13, η ομάδα της Haute Monde/Mrs India Worldwide 2019 θα παρουσιάσει ένα εορταστικό show ως προπομπό των ινδικών καλλιστείων που θα γίνουν τον Οκτώβριο στη Χαλκιδική, αλλά και ινδικούς χορούς Bollywood.

Στην ίδια σκηνή στις 19:00 το Rang Bahar, ένας οργανισμός που διοργανώνει εκδηλώσεις στην Ινδία και στο εξωτερικό και εκπαιδεύει τη νέα γενιά στους τομείς της μουσικής, του χορού και του θεάτρου, θα παρουσιάσει δημοφιλή Bollywood νούμερα.

Πλούσιο είναι και το υπόλοιπο πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων. Στις 16:30, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν.Γερμανός» (Αίθ. Α) ξεκίνησε το 2ο Οικονομικό Forum του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, με πρώτη μια εκδήλωση για την επανεκκίνηση της οικονομίας και τους μικρομεσαίους, παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Αδ. Γεωργιάδη.

Στις 17:00, στο περίπτερο 13, η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Επενδύσεων & ΕΣΠΑ ΕΥΣΣΑ διοργανώνει εκδήλωση σχετικά με τη συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα για την ενίσχυση της βιώσιμης τοπικής ανάπτυξης.

Στις 19:00 η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας πραγματοποιεί στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι.Βελλίδης» (Αίθ. Φίλιππος) εκδήλωση για τη λιανική αγορά ηλεκτρισμού και φυσικού αερίου και τους καταναλωτές.

Στις 20:00 ο υφυπουργός Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας-Θράκης), κ. Θεόδωρος Καράογλου, θα εγκαινιάσει το περίπτερο του υπουργείου, στο Περίπτερο 15. Επίσης συνεχίζεται και σήμερα μέχρις τις 17:30 το 4 ο Global Agripreneurs Summit, στο περίπτερο 6.

Το σημερινό ωράριο της 84ης ΔΕΘ είναι 16:00 με 22:00.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι αναρτημένο στο thessalonikifair.gr