internet-ptisiΤα επαγγελματικά ταξίδια αναμένεται να αυξηθούν σημαντικά το 2013, σύμφωνα με νέα έρευνα του περιοδικού Frequent Business Traveler.

Το ένα τρίτο των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι το 2013 θα ταξιδέψουν για επαγγελματικούς λόγους περισσότερο από το 2012, ενώ οι μισοί συμμετέχοντες στην έρευνα δήλωσαν ότι φέτος θα ταξιδέψουν περισσότερο σε σύγκριση με τα δύο προηγούμενα έτη.

Η έρευνα ανέδειξε επίσης τις τάσεις στα επαγγελματικά ταξίδια, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται η συμμετοχή σε προγράμματα συχνών πτήσεων και πιστότητας ξενοδοχείων.

Σύμφωνα με επιπλέον ευρήματα της έρευνας, τα ξενοδοχεία και οι αεροπορικές εταιρείες πρέπει να προσπαθήσουν περισσότερο για να εξασφαλίσουν μια πιο συνεπή εμπειρία στους ταξιδιώτες.

Επιπλέον, όσοι ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους είναι πιο πιστοί σε προγράμματα των αεροπορικών εταιρειών παρά σε προγράμματα πιστότητας ξενοδοχείων.

Τέλος, η δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης στο διαδίκτυο επηρεάζει τις κρατήσεις πτήσεων και ξενοδοχείων των ατόμων που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους.