Αύριο ανοίγουν πύλες τα Greek Hospitality Awards 2023 , και αποτελούν μια εξαιρετική ευκαιρία για τις ελληνικές επιχειρήσεις να αναγνωρίσουν και να επιβραβεύσουν την αριστεία στον τουριστικό τομέα.

Ο ελληνικός τουρισμός για το 2024 διαφαίνεται πολλά υποσχόμενος
μετά τη θετική εικόνα του 2023.

Οι περισσότερες ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις αναφέρουν αύξηση του κύκλου εργασιών τους, ενώ οι ταξιδιωτικές εισπράξεις αυξάνονται σε σχέση με το 2019 και η τουριστική σεζόν επιμηκύνεται.

Παρόλα αυτά, ορισμένοι προορισμοί αντιμετωπίζουν προκλήσεις, καθώς οι μη value for money υπηρεσίες και η έλλειψη έμμεσης προβολής από τους επιχειρηματίες και τις δημοτικές αρχές επηρεάζουν τις κρατήσεις λόγω της μείωσης του εισοδήματος των ταξιδιωτών.

Τα Greek Hospitality Awards 2023 έρχονται για 9η συνεχή χρονιά για να επιβραβεύσουν την αριστεία και την καινοτομία στην ελληνική φιλοξενία.

Τα βραβεία αυτά αποτελούν τον πλέον καταξιωμένο θεσμό επιβράβευσης στον κλάδο και συμβάλλουν στο marketing των ελληνικών ξενοδοχείων, προσφέροντας ένα μοναδικό εργαλείο για την προσέλκυση νέας πελατείας και τη διατήρηση των υφιστάμενων.

Η λαμπρή τελετή των #grha23 θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία, ενώ παράλληλα θα προβάλλεται και μέσω online μετάδοσης από το LiveOn Expo Complex, το καινοτόμο 3D εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο της ψηφιακής πλατφόρμας LiveOn.