Από σήμερα η αεροπορική εταιρεία airBaltic αυξάνει τα όρια της χειραποσκευής καμπίνας στα 55x40x23 εκατοστά. Στις πτήσεις της εταιρείας, κάθε επιβάτης θα έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει εκτός από την χειραποσκευή καμπίνας και ένα προσωπικό στοιχείο 30x40x10 εκατοστών, ενώ το συνολικό βάρος και των δύο τους δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 8 κιλά.

“Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα στη στρατηγική μας για τη βελτίωση της συνολικής εμπειρίας των επιβατών μας”, δήλωσε ο Martin Gauss, Διευθύνων Σύμβουλος της αεροπορικής εταιρείας.

Η airBaltic εξυπηρετεί πάνω από 70 προορισμούς από τη Ρίγα, το Ταλίν και το Βίλνιους προσφέροντας τη μεγαλύτερη ποικιλία προορισμών και συνδέσεις μέσω της Ρίγα στο δίκτυο της που καλύπτει την Ευρώπη, την Σκανδιναβία, την Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών (ΚΑΚ) και την Μέση Ανατολή.

Για το καλοκαίρι του 2018, η αεροπορική εταιρεία πρόσθεσε οκτώ νέους προορισμούς από τη Ρίγα στη Μάλαγα, τη Λισαβόνα, το Σπλιτ, το Μπορντό, το Γκντανσ και το Καλίνινγκραντ, ενώ ξεκίνησε μια νέα άμεση διαδρομή που συνδέει το Ταλίν και το Λονδίνο.