Την πρότασή της για το μέλλον της εργασίας και τον εμπλουτισμό των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της the αriston project με διασχολικές και διεθνείς δραστηριότητες (modules) παρουσιάζει η εταιρεία hyphen SA, η μοναδική επιχείρηση στην Ελλάδα και την Ευρώπη πάνω στο αντικείμενο της εκπαιδευτικής και εκδοτικής μηχανικής.Η the αriston project Ltd, φορέας εκπαιδευτικής τεχνογνωσίας με έδρα τη Μεγάλη Βρετανία, αποτελεί συγγενές εταιρικό σχήμα της hyphen SA. Η μεθοδολογία της the αriston project επανιδρύει τις αρχές της υγιούς επιχειρηματικότητας για μικρές και μικρό-μικρές επιχειρήσεις και της ατομικής επιχειρηματικότητας νέων εισερχόμενων στην αγορά εργασίας, αναπτύσσει την επίγνωση της ατομικής επιχειρηματικότητας, καθώς και τις μεταβιβάσιμες δεξιότητες σε παιδιά 9 έως 18 ετών.Μεγάλη βαρύτητα δίνεται στο πρόγραμμα ROIEDU 16-25, που απευθύνεται σε έφηβους και νέους ενήλικες, οι οποίοι και προετοιμάζονται για την είσοδό τους στην αγορά εργασίας, είτε για ένα δυναμικό Start-Up, είτε για ανεύρεση απασχόλησης στον διεθνή ανταγωνιστικό στίβο. Το πρόγραμμα διεξάγεται αποκλειστικά στην αγγλική γλώσσα και αναπτύσσει, παράλληλα, τεχνικές δεξιότητες παρμένες από την εμπειρία εκατοντάδων επιχειρηματιών και στελεχών, όπως και δεξιότητες επικοινωνίας και διαπολιτισμικής κατανόησης.

Με την προσθήκη νέων modules στα προγράμματά του, για να μπορεί κάποιος να δώσει εξετάσεις και να πάρει πιστοποίηση από τη the αriston project, θα πρέπει να έχει εκτελέσει και κάποιες συνθετικές εργασίες με περιεχόμενο από τους τομείς Science, Technology, Engineering και Mathematics (STEM) και με βασικό όχημα τη δεξιότητα στις ξένες γλώσσες.

Η φιλοσοφία που διατρέχει όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα της the αriston project είναι εμπνευσμένη από το επιτυχημένο μοντέλο ανάπτυξης της μητρικής εταιρείας hyphen SA, η οποία το 2014 κατέγραψε αύξηση τζίρου κατά 35% και κερδών κατά 42%.

Το 2015, αναμένεται παρόμοια αύξηση των οικονομικών μεγεθών της εταιρείας, ενώ ο τζίρος της προβλέπεται ότι σε τρία χρόνια θα διπλασιαστεί. Οι χώρες, στις οποίες πωλούνται οι υπηρεσίες της hyphen SA ή καταλήγουν προϊόντα της, υπερβαίνουν τις 70 σε όλες τις ηπείρους ανεξαιρέτως, ενώ το 85% του κύκλου εργασιών της πραγματοποιείται εκτός Ελλάδος.

Αξίζει, ακόμη, να σημειωθεί πως από την 1η Σεπτεμβρίου του 2013 μέχρι και σήμερα, έχουν ενταχθεί στο ανθρώπινο δυναμικό της hyphen SA 50 νέοι υπάλληλοι και συνεργάτες. Οι τακτικά εργαζόμενοι για τη hyphen SA ανέρχονται στους 335, οι οποίοι βρίσκονται σε 21 σημεία του κόσμου. Απ’ αυτούς μόνο οι 29 είναι στην Ελλάδα και ασκούν τη διαχείριση του συνόλου της λειτουργίας της εταιρείας.