Οι συναλλαγές βελτιώθηκαν στο InterContinental Hotels Group στο τρίτο τρίμηνο, αν και η πρόοδος συνεχίζει να ποικίλλει ανά περιοχή.

  • Η RevPAR μειώθηκε κατά 53%, σε σύγκριση με μείωση 75% το προηγούμενο τρίμηνο.
  • Η πληρότητα ήταν 44 %, από 25% το δεύτερο τρίμηνο.

“Τα εγχώρια mainstream ταξίδια παραμένουν τα πιο ανθεκτικά”, δήλωσε ο Κιθ Μπαρ Διευθύνων Σύμβουλος του InterContinental Hotels Group, σχετικά με τα στοιχεία.

Παρά τις προκλήσεις που έχουμε αντιμετωπίσει, συνεχίσαμε να ανοίγουμε νέα ξενοδοχεία και να εισέρχονται περισσότερα στον αγωγό μας.

Αυτό είναι η αναγνώριση της προτίμησης των καταναλωτών για τις μάρκες μας, των ισχυρών σχέσεις ιδιοκτητών, καθώς και τη μακροπρόθεσμη ελκυστικότητα των αγορών στις οποίες δραστηριοποιούμαστε και τη σχετική ανθεκτικότητα του επιχειρηματικού μας μοντέλου”.

82 νέα ξενοδοχεία το τρίμηνο

Ο Όμιλος υπέγραψε 82 ξενοδοχεία το τρίμηνο, φθάνοντας σε σύνολο τα 263 μέχρι σήμερα, ενώ περισσότερα από το ένα τέταρτο είναι μετατροπές.
Το InterContinental Hotels Group, επενδύει σε αναπτυξιακές πρωτοβουλίες, με αυστηρή εστίαση στη μείωση του κόστους. Και την δέσμευση να ενεργεί υπεύθυνα για τους ανθρώπους, τους επισκέπτες, τους ιδιοκτήτες και τις τοπικές κοινότητες.

“Η πλήρης ανάκαμψη του κλάδου θα χρειαστεί χρόνο και παραμένει η αβεβαιότητα σχετικά με τις δυνατότητες περαιτέρω βελτίωσης βραχυπρόθεσμα, εκτιμά ο Κιθ Μπαρ.

Οι ενέργειές μας έχουν οδηγήσει σε συνεχή απόδοση του κλάδου στις βασικές μας αγορές. Και παραμένουμε επικεντρωμένοι στο να αξιοποιήσουμε τη δύναμη των σημάτων μας, την κλίμακα και τη θέση της αγοράς. Για να ανακάμψουμε γρήγορα και να οδηγήσουμε τη μελλοντική ανάπτυξη”.