Σύνταξη: tourismtoday.gr

Το Smarter είναι μια πρωτοποριακή πλατφόρμα βραχυχρόνιας διαμονής με πολλές από τις πιο εξαιρετικές κατοικίες του Λονδίνου.
Ανοίγει τις πόρτες των πιο πολυτελών κατοικιών του Λονδίνου, παρέχοντας παράλληλα βιώσιμες επιλογές ταξιδιού.

Το μοντέλο της νέας πλατφόρμας καταργεί τις υπερβολικές χρεώσεις κράτησης και δεσμεύεται για την μείωση του αποτυπώματος άνθρακα.

Ξεκινώντας στις 5 Μαΐου, η Smarter δημιούργησε ένα χαρτοφυλάκιο πολυτελών κατοικιών με βάση τους κανόνες της:

  • Αποκατάσταση της εμπιστοσύνης της κράτησης των επισκεπτών, με προσεκτικά επιλεγμένες, επαγγελματικά διαμορφωμένες κατοικίες.
  • Δέσμευση για αειφορία μέσω χρηματοδότησης έργων αντιστάθμισης άνθρακα από το 10% των εσόδων κράτησης.
  • Η κορυφαία αξία των επισκεπτών στην αγορά. Εξοικονομεί στους ταξιδιώτες κατά μέσο όρο 400 δολάρια ανά κράτηση (έναντι κράτησης της ίδιας διαμονής σε μια παραδοσιακή πλατφόρμα κρατήσεων) χάρη στην ανταγωνιστική δομή των χρεώσεων.

Οι ιδρυτές του Smarter δημιούργησαν το φιλανθρωπικό ίδρυμα Keep For Good Basis. Λαμβάνοντας υπόψη την αυξανόμενη επιθυμία των τουριστών για πιο υπεύθυνα ταξίδια και να ελαχιστοποιήσουν το αποτύπωμα άνθρακα.
Το φιλανθρωπικό ίδρυμα, είναι αφιερωμένο στη χρηματοδότηση έργων αντιστάθμισης άνθρακα σε όλο τον κόσμο.

Οι εταιρικοί στόχοι να «υπερ-αντισταθμίσουν» το αποτύπωμα άνθρακα όλων των παραμονών του.

Η νέα πλατφόρμα είναι η δημιουργία του Γκάι βαν ντερ Γουεστχάουζεν, ο οποίος φέρνει την τεχνογνωσία του στη βιομηχανία με την προσφορά κρατήσεων. Έχοντας εισέλθει επιτυχώς στη βιομηχανία σύντομων διαμονών το 2009 με το γραφείο του στο Λονδίνο Ivy, έχει θέσει το σημείο αναφοράς για επαγγελματικά διαχειριζόμενες μικρές διαμονές και ενοικιάσεις διακοπών στην πόλη.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Smarter θα βρίσκεται στην πρωτοπορία των θετικών αλλαγών στον κλάδο μας, διασφαλίζοντας ότι τόσο οι επισκέπτες όσο και ο πλανήτης θα έχουν πολύ καλύτερη συμφωνία”, λέει ο Γκάι βαν ντερ Γουεστχάουζεν.

Το δίκτυο της Smarter διαθέτει λίστα σπιτιών στο Λονδίνο, από 200 έως 2.000 λίρες ανά διανυκτέρευση.