Η υπηρεσία εν πτήσει της Lufthansa επεκτείνεται και θα προσφέρει περισσότερες επιλογές, ψυχαγωγία και βιωσιμότητα στο μέλλον.

Ειδικότερα, από τα μέσα Αυγούστου, οι επιβάτες Business Class σε πτήσεις μεγάλων αποστάσεων από τη Γερμανία θα μπορούν να επιλέξουν από μια ευρύτερη ποικιλία κυρίως πιάτων ήδη από ένα μήνα και έως και 24 ώρες πριν από την αναχώρηση.

Συνολικά έξι διαφορετικά τοπικά και εποχιακά μενού θα είναι διαθέσιμα για προεπιλογή. Αυτό κάνει μια ξεκούραστη πτήση και ταυτόχρονα βοηθά στη βελτιστοποίηση της χρήσης των τροφίμων και στην περαιτέρω μείωση της σπατάλης.

Ήδη από την 1η Αυγούστου, η Lufthansa θα προσφέρει μια διευρυμένη γκάμα ζεστών ροφημάτων στην υπηρεσία Onboard Delights σε ευρωπαϊκές πτήσεις.

Παράλληλα, ένα νέο, βιώσιμο επαναχρησιμοποιήσιμο κύπελλο από ανακυκλώσιμο πλαστικό θα χρησιμοποιηθεί, αντικαθιστώντας το προηγούμενο κύπελλο μιας χρήσης με πλαστικό καπάκι.

Εκτός από υψηλής ποιότητας, σπεσιαλιτέ στιγμιαίου καφέ, όπως latte macchiato, τρεις παραλλαγές τσαγιού και ζεστή σοκολάτα θα είναι επίσης διαθέσιμες για αγορά στο νέο φλιτζάνι στο μέλλον.

Οι επιβατικές αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa έχουν θέσει ως στόχο την πλήρη εξάλειψη του πλαστικού μιας χρήσης και του αλουμινίου μιας χρήσης στο αεροσκάφος έως το 2025.

Διευρυμένη προσφορά ψυχαγωγίες για παιδιά και εφήβους

Ένα άλλο νέο χαρακτηριστικό στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων της Lufthansa είναι μια διευρυμένη προσφορά ψυχαγωγίας για παιδιά και εφήβους.

Στο μέλλον, η βιβλιοθήκη πολυμέσων «e-journals» της αεροπορικής εταιρείας θα προσφέρει στους μικρούς επιβάτες μια διευρυμένη επιλογή ανάγνωσης κατάλληλη για την ηλικία στο Children’s Media Box.

Περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα περιοδικών σε διάφορες γλώσσες που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν. Διατίθενται επίσης σελίδες χρωματισμού για τους νεότερους επιβάτες για να βοηθήσουν την ώρα που περιμένουν στην πύλη και την παραμονή τους στο σκάφος.

Σε αυτό συμβάλλουν και τα νέα παιδικά podcast, τα οποία είναι πλέον διαθέσιμα δωρεάν στην πύλη FlyNet για πτήσεις μικρών και μεσαίων αποστάσεων.

Το πρόγραμμα ψυχαγωγίας για παιδιά εν πτήσει επεκτάθηκε και για τους καλοκαιρινούς μήνες. Περισσότερες από 50 ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα, καθώς και πολλά προγράμματα ήχου, είναι διαθέσιμα για νεαρούς επιβάτες σε πτήσεις μεγάλων αποστάσεων.

Ειδικά κατά την περίοδο των διακοπών, τα παιδικά τηλεοπτικά προγράμματα και τα ηχητικά βιβλία είναι προσβάσιμα δωρεάν μέσω κωδικών QR στις πύλες και τις παιδικές χαρές της Lufthansa στο Terminal 2 στο Μόναχο και στο Terminal 1 στη Φρανκφούρτη.