Ανάσα για τον τουρισμό του Ηνωμένου Βασιλείου που βλέπει τον αριθμό των ξένων αφίξεων να υποχωρεί, το Παγκόσμιο Κύπελλο Κρίκετ (CWC).

Το CWC 2019, που ξεκίνησε σήμερα στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχει προσελκύσει αρκετούς ταξιδιώτες με τους περισσότερους από την Ινδία, τη Νότια Αφρική και το Μπαγκλαντές.

Αυτό αποκαλύπτουν στοιχεία από το Travelport, σύμφωνα με τα οποία την περίοδο του τουρνουά, από την Τρίτη 28 Μαΐου μέχρι την Τρίτη 16 Ιουλίου 2019, έχουν αυξηθεί 3% οι αφίξεις σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους.

Από τις χώρες που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κρίκετ 2019, η μεγαλύτερη αύξηση στις κρατήσεις πτήσεων προς το Ηνωμένο Βασίλειο προήλθε από την Ινδία 29,8% (+17.505).
Σημαντική αύξηση υπήρξε επίσης από την Νότια Αφρική υπήρξε αύξηση (+2.654), από το Μπαγκλαντές (+1.565) και από το Πακιστάν (+1.449).

“Το Παγκόσμιο Κύπελλο Κρίκετ προσελκύει περισσότερους επισκέπτες στο Ηνωμένο Βασίλειο, με συνολικές κρατήσεις πτήσεων πάνω από 45.000 κατά τη διάρκεια του αγώνα, τονίζει ο Stephen Shurrock, επικεφαλής εμπορικός διευθυντής της Travelport.
Θα συνεργαστούμε στενά με τους πελάτες μας για να διασφαλίσουμε ότι είναι έτοιμοι να χειριστούν τους ενισχυμένους όγκους κρατήσεων”.