mykonosH δυναμική της Ελλάδας σε ότι αφορά τον τουρισμό είναι για το 2014 αδιαμφισβήτητη, καθώς αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο στα διεθνής δημοσιεύματα, αλλά φυσικά και με επιτόπια “έρευνα”, τόσο στο κέντρο της πρωτεύουσας, όσο και στους υπόλοιπους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς της χώρας.

Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνεται φυσικά η Μύκονος η οποία θα μπορούσε να διεκδικήσει το “τίτλο” της εφετινής Βασίλισσας του ελληνικού τουρισμού, καθώς περιλαμβάνεται πλέον στους κορυφαίους προορισμούς του διεθνούς “Jet Set”, μεταξύ άλλων προορισμών όπως η Νίκαια, η Σαρδηνία, το Κάπρι, το Μόντε Κάρλο, η Μαλβίδες, η Καραϊβική και άλλοι κορυφαίοι τουριστικοί προορισμοί στον κόσμο που προσελκύουν επί το πλείστων τουρίστες με υψηλά βαλάντια.

Ενδεικτικό μάλιστα του τι συμβαίνει εφέτος στην Μύκονο είναι το γεγονός ότι τα ιδιωτικά αεροπλάνα έχουν κατακλύσει το αεροδρόμιο του νησιού. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του EMEA.gr οι αρχές του Νησιού και φυσικά οι αρμόδιες κρατικές αρχές εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο επέκτασης του αεροδρομίου προκειμένου αυτό να μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες οι οποίες είναι μεγαλύτερες από τις σημερινές του δυνατότητες.

emea.gr